Група SEVI отпразнува рожден ден и издаде книга

09.02.2015, 11:13

Бандата тръгва на турне из страната

   
 
Група SEVI отпразнува рожден ден и издаде книга

На 6 февруари в Sofia Live Club група SEVI отпразнува своя пети рожден ден, но освен годишнината, повод за концерта бе и книгата на Николай Христов "Цената да бъдеш себе си".

Според автора книгата представлява един своеобразен архив на изминалите пет години от историята на SEVI, както и малка предистория за членовете на бандата, опитите на Светлана Близнакова за солова кариера в чужбина и работата ѝ с някои големи имена от световния шоубизнес.

Книгата е подкрепена с много снимки и факти и освен всичко съдържа интересни мнения и съвети за SEVI и младите банди като цяло от музикални величия на българската и световна сцена като Тед Пърлман (композитор и носител на "Грами"), Йохен Краус (бивш директор на BMG Германия), Пиеро Касано (китарист на Matia Bazar и продуцент на Ерос Рамацоти), Звездомир Керемидчиев (Ахат), Етиен Леви, Славчо Николов (Б.Т.Р) и др.

Музикантите от SEVI споделят, че за тях работата по книгата с Николай Христов е била истинско удоволствие и приключение и обещават Част втора след още пет или десет години.

1470672

Самият концерт в Sofia Live Club протече в подобаващ за SEVI артистичен маниер. Бандата бе заложила на специални ефекти и филмова визия, подкрепена с цитати от книгата.

Първите 50 души, закупили книгата, получиха и специален подарък – диск с неиздавани песни на групата.

SEVI продължават с турне из страната, на което ще представят "Цената да бъдеш себе си", а първите дати вече са ясни:

14.02.2015 – Пловдив

20.02.2015 - Русе

21.02.2015 - Сливен

27.02.2015 – Стара Загора

28.02.2015 – Габрово

1470670

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ