Вижте новия трейлър на Kick-Ass 2 и спечелете награда!

30.03.2013, 11:55

Отговорете на днешния въпрос

   
 
Вижте новия трейлър на Kick-Ass 2 и спечелете награда!

Играта ни с трейлъра на комедията Kick-Ass 2 продължава! Това, което трябва да направите, е да изгледате видеото и да отговорите правилно на нашия въпрос. Във вторник на лотариен принцип ще изтеглим трима късметлии и ще им подарим по един оригинален постер на филма. Ето го и трейлърът:

Днешният въпрос е:

Кой актьор изпълнява ролята на полковник Stars and Stripes?

а) Шон Конъри

б) Джим Кери

в) Том Круз

Отговорите изпращайте на igra@div.bg, придружени с трите ви имена, адрес и телефон за връзка. А след това си стискайте палци да сте сред изтеглените. Очаквайте новите ни въпроси всеки ден до понеделник включително.

* След изтеглянето на печелившите имена в играта организаторите ще се свържат с избраните участници на посочените от тях координати, за да уточнят необходимите за получаването на наградата детайли. В случай, че победителите не могат да бъдат открити на посочените от тях координати в двудневен срок след обявяването на резултатите от играта, участниците губят правото си да получат наградата, която са спечелили.

* Организаторите поемат разходите за доставка на наградата, само ако пратката се извършва в рамките на Република България.

* Организаторите не носят отговорност при възникнали допълнителни условия, които възпрепятстват печелившите да получат наградата си.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ