Вечната война: Работи се по филм "Cola Wars"

26.02.2024, 10:14

Това ще се гледа!

   
 
Вечната война: Работи се по филм "Cola Wars"
Източник: Canva

Sony Pictures направи седемцифрена оферта за "Cola Wars", филм, който разказва истинската история за опита на Pepsi да оспори вековното царуване на Coca-Cola като най-добрата кола в света, предизвиквайки незабравимите "Cola Wars" на средата на 80-те години.

Този разказ зад кулисите, от огнената злополука на Майкъл Джексън до провала на New Coke, разказва най-добрата история на най-емблематичния претендент за второ място в историята, който се бори да бъде номер 1. Източниците на Deadline казват, че е около 1,5 милиона долара, докато Sony твърдят, че е 1 милион долара, все още огромна сделка за представяне.

Сценарият на "Cola Wars" ще бъде написан от Джейсън Шуман и Бен Куин. Шуман, чиято дълга връзка със Sony е голям фактор тук, е съ-създател/сценарист на хитовото шоу на Apple "Acapulco", което започва третия си сезон на 1 май. Той е изпълнителен продуцент и на "Winning Time" на HBO и продуцентът на номинирания за Оскар инди за 2022 г. "To Leslie".

Queen в момента адаптира фентъзи романа на Наоми Новик "Драконът на Негово Величество" като едночасов сериал за Fox. Той наскоро адаптира новелата "Бележка за обяснение" от Вита Саквил-Уест за Netflix. Той е сценарист на "Колите 2" и "Колите 3" за Pixar.

Твърди се, че Куин е любител на Coca-Cola, докато Шуман предпочита Pepsi.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ