9 готварски признания, които ще ви откажат от ядене навън

25.03.2016, 12:31

Ужас...

   
 
9 готварски признания, които ще ви откажат от ядене навън

Добре де, винаги сме знаели, че в ресторантите, кръчмичките и всякакви капанчета кухнята в никакъв случай не е най-чистото място. И въпреки това излизаме и се храним навън с надеждата да имаме късмет. И когато се случи да си намерим нещо в чинията, което не би трябвало да е там, се ядосваме и се дразним, а не бива - защото тайно сме очаквали този момент, само не сме знаели когато точно ще се случи.

Е, сега ще ви запознаем с няколко признания, които анонимни готвачи и служители в ресторанти са споделили в интернет, за да ви откажем тотално от яденето извън дома. Честно, по света има много жестоки хора.

1. "Един клиент беше груб и върна чийзбургера си с бекон. Готвачът разбра за какво става дума, откъсна си няколко косъма от крака, сложи ги в сандвича, поля ги обилно със сосове и ми даде да го върна на клиента."

2. "Мастурбирам преди работа и никога не си мия ръцете. Готвач съм."

3. "Никога не си мия ръцете след тоалетна. Готвачка съм."

4. "Аз съм готвач и сервитьор. Един ден имах много груба клиентка, затова заврях дъвката си в тортата, която си беше поръчала."

5. "Аз съм главен готвач на ресторант в 5-звезден хотел и никога не си мия ръцете."

6. "Когато клиентите са груби с мен, другите сервитьори или готвача, им слагаме разхлабителни в храната."

7. "Бях пицар. Винаги, когато някой беше груб с мен, отивах да пикая и не си миех ръцете, а след това правех пицата му. Освен това плюех отгоре."

8. "Сестра ми беше готвачка и ми разказа как един ден един клиент се оплакал от храната. На гърба на касовата бележка му написала "Благодаря, че изядохте вкисналото сирене."

9. "Аз съм доставчик на пица. Когато някой клиент е груб, шефът ми ми казва да облизвам пиците, преди да ги доставя."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ