13 учителски признания, които може и да ви шокират

10.03.2016, 14:30

Консервативни родители да не четат

   
 
13 учителски признания, които може и да ви шокират

Точно както лекарите са обикновени хора, решили да помагат на себеподобни, но с всички позитиви и негативи от това, учителите също са представители на така наречените благородни професии. Ако основната роля за възпитанието на децата и подрастващите се пада на семейството, то вторите по значимост хора в живота на младите са техните учители. Затова и мнозина смятат, че учителите трябва да са някакви ангели, напълно безупречни и безгрешни. А това е невъзможно.

Решихме днес да докажем на всички, които смятат, че учителите са едва ли не божии пратеници, че те са най-обикновени хора, които правят нещата като всички останали. Вижте какво признават в анонимната платформа Whisper:

1. Учителка съм в детската градина. Когато пръдна, обвинявам някое от децата.

2. Един от учениците ми ми подари ябълка. Вечерта си направих бонг от нея и се напуших брутално.

3. Когато съм махмурлия, обявявам филмов ден в моя час и пускам на децата да гледат нещо.

4. Когато някой ученик ми обърне гръб, аз му показвам среден пръст. Преподавам в трети клас.

5. Моята тайна: Никой от учениците ми не знае, че със съпруга ми сме бисексуални суингъри, както и нудисти. Учителите имат живот и след последния звънец.

6. Гимназиална учителка съм. Понякога размествам децата така, че да седнат до този, по когото си падат. Много е забавно да ги наблюдава човек.

7. Аз съм учителка в начално училище и съм наркоманка.

8. Учител съм в гимназия и наскоро останах в училище докъсно, за да си свърша работата. Нямаше никого наоколо, така че отидох в мъжката тоалетна и написах на стената "Г-жа Смит е супер секси!”.

9. Днес заспах в клас. Аз съм учителят.

10. Работя в училище за деца със специални нужди. Всеки ми повтаря колко добре се справям в работата си, но никой не знае, че тайно я мразя. Дори не харесвам деца.

11. Пиша мръсотии по колите на училищния паркинг. Аз съм учител.

12. Когато кажа на някой ученик "Знам, че можеш по-добре от това”, не го мисля винаги. Искам самото дете да повярва в себе си.

13. Никой от моите ученици не знае, че през нощта всички колеги, които преподаваме изобразително изкуство, включително и аз, рисуваме графити по улиците на града.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ