8 типа хора, които ще срещнете на концерт

03.08.2015, 09:34

Неизбежно е

   
 
8 типа хора, които ще срещнете на концерт

И дойде денят. Най-после дългоочакваният концерт, за който сте мислили цяла година, е дошъл. Любимата ви група ще ви пее на ушенце. Облекли сте идеалните дрехи, взели сте си много пари, вече пиете бира и се настройвате за кеф.

Само че забравяте, че на всеки концерт, на който ходите, неизбежно срещате 8 типа хора. Така е устроен светът - няма как да ги избегнете.

1. Прекалено приятелски настроеният супер фен

Стоите си и си чакате да почне джамбурето, а до вас се присламчва някакъв тип, който веднага започва да си говори с вас. В началото ви е все тая, но бързо усещате, че този няма да млъкне през целия концерт. Отървете се от него колкото се може по-скоро.

2. Фотографчето

Този човек не е дошъл да се кефи на музиката, а да заснеме целия концерт и да направи скапано видео с кофти звук, което ще бъде гледано само от него, ако изобщо някога го качи в интернет.

3. Немърдащият

Концертът е супер, басът мачка, китарите са разбиващи, вие не можете да спрете да скачате и да се кефите. Но точно пред вас стои някакъв тип, който не мърда нито една частица от тялото си. Даже се чудите дали изобщо диша. Тъпанар.

4. Гигантът

Явно тази група не е любима само на вас, но и на най-високия човек на света, който задължително застава пред вас. То няма лошо, но някак си ви изнервя.

5. Великата китайска стена

Този човек е дошъл заради концерта, но също така е решил, че трябва да опази всички крехки девойки от евентуално пого, пияни досадници или летящи предмети. Той непрекъснато следи ситуацията наоколо, за да е готов да реагира на всяка неправда, която види.

6. Нещастното гадже

Нещастното гадже е нещастно, защото е на концерта, само заради приятелката си и действително не харесва тази група. Човек на какво ли не е готов, само за да си уреди още малко секс и някоя и друга сви*ка.

7. Мъжът без дъно

Този човек непрекъснато ходи до бара и се връща с халби или пълни чаши с по-тежко гориво, но май е бездънен, защото така и видимо не се напива. Но и концерт не гледа, така че е все тая.

8. Гардеробиерът

Всичките му приятели са отишли напред, за да се включат смело в бутаницата, но за да не си загубят вещите и дрехите, ги дават на един човек, който ги пази за около 2 часа, без да може да мръдне никъде.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ