Как да не се държим на концерт

04.08.2014, 16:44

Оставете шоуто на групата

   
 
Как да не се държим на концерт

Лято е, което означава че музикалните фестивали никнат като гъби из цялата територия на републиката. Хората пътуват, купонясват, приключенстват и всичко е на 6. За да бъде обаче изживяването максимално приятно както за вас, така и за заобикалящите ви хорица, трябва да знаете как да се държите на подобни събития. Вижте кои са хората, с които никой не иска да си има работа на концерт и не правете така.

Фотографът-аматьор

Никой не е по-досаден от него. Те не само че си прецакват вечерта, като снимат всичко вместо да си избухват, но прецакват и вашата вечер като постоянно си навират апарата/смартфона в лицето ви. Разбираме, че в ерата на социалните медии хората искат да споделят в мрежата всеки аспект от живота си, но няколко 30-секундни клипчета и десетина снимки са достатъчни. Няма нужда да заснемате целия проклет концерт!

Двойката

Тях неизбежно ще ги видите, защото всички обичат музиката и танците. Пък и концертът е чудесно място за първа среща – забавлявате се без дори да ви се налага да си говорите. Но за околните това си е мъчения. След като се разгорещят тези двамата ще се блъскат във вас като футболна топка в бетонна стена. А ако имате нещастието да сте зад тях ще пропуснете половината концерт заради техните "свободни" изпълнения. Всички знаем какво означава това.

Припадащият непознат

Сериозно, не бъдете този човек! Нормално е човек да обърне 1-2 питиета за да подгрее преди концерта, но да се олееш до смърт само защото е концерт е висша форма на простотия. Не сте дали парите си за луксозно място, на което да припаднете. Ще причините неудобство и на другите – безжизненото ви туловище ще заема място за петима души, всички ще се спъват във вас и ще си казват "Гледай го тоя нещастник!". Не е гот!

Бавачката

Тези хора са направо светци, но въпреки това ги съжаляваме. Налага ви се да се грижите за най-добрата приятелка на гаджето ви, която определено е прекалила с пиенето, както и с вашия доста конфликтен приятел. В най-лошия сценарии може да свършите или в затвора, или в болницата заради нечии простотии. Никой не иска да бъде "бавачката", но понякога се налага. Както се казва – мръсна работа е, но трябва да се свърши.

Тероризиращият хората отпред

Това е най-големият егоист, който ще срещнете на концерт. Той ще направи всичко възможно, за да впечатли групата или хората около себе си. Да пази Господ този човек да не е най-отпред, тъй като със сигурност ще си проправи път дотам с бутане. Много често този тип е и аматьор-фотограф. Ако стоите най-отпред и този тип се домъкне заедно с групичката си можете да целунете приятното си прекарване за сбогом. Който и друг от списък да сте, молим ви, на бъдете ТОЗИ човек.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ