8 от най-готините шеги на Робин Уилямс

11.05.2016, 09:04

Никога няма да ни омръзне

   
 
8 от най-готините шеги на Робин Уилямс

Робин Уилямс е един от актьорите, чиято загуба и до ден днешен не можем да преживеем. Докато беше жив и играеше, обожавахме да го гледаме, но чак когато си отиде от този свят, осъзнахме колко много сме го обичали всъщност. Точно поради тази причина винаги, когато попаднем на негови изказвания, оставяме всичко и просто ги зачитаме. Съветваме ви и вие да направите същото.

1. "Чудя се какво ли си мислят столовете по цял ден: О, ето, идва още един задник."

2. "Онзи ден влизам в стаята на сина ми и гледам, че е включил четири монитора едновременно. На единия гледа филм, на другия играе игра, на третия сваля нещо, а на четвъртия си чати. Хората казват, че не може да се концентрира. Глупости! Това се нарича мултитаскинг!"

3. "Отидох в клиника в държава, която произвежда вино, за да си оставя все пак някакви опции."

4. "Рекламите за бира обикновено показват големи мъже, мъжкари, които правят някакви мъжки неща: "Току-що си убил малко животно. Време е за лека бира". Защо не правят реалистични реклами за бира, с реалистични причини за пиене, в които някой казва: "5 часът сутринта е. Току-що се изпиках в кошче за боклук. Пие ми се бира?"

5. "И в един момент осъзнаваш, че Бог ти е дал пенис и мозък, но не и достатъчно кръв, за да снабдява и двата органа едновременно."

6. "Определението за порнография е доста простичко: Еротика е да използваш перце, а порнография - да използваш цялото пиле."

7. "Чудите се дали Бог се е друсал? Абсолютно! Само погледнете птицечовката."

8. "Практически крикетът е бейзбол на Валиум."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ