8 неща, които не знаехте за Робин Уилямс

12.08.2014, 11:33

В памет

   
 
8 неща, които не знаехте за Робин Уилямс

Още един велик актьор напусна този свят, оставяйки след себе си огромно наследство – великият Робин Уилямс. Без значение какви са обстоятелствата около смъртта му, неговите актьорски превъплащения ще останат в историята, вдъхновили хиляди по света да гледат на живота по различен начин. Огромният талант на Уилямс го превръща в легенда на Дисни, а в списъка на "100 най-големи комици за всички времена", заема 13-та позиция. И това е само встрани от всички награди, които е получил в кариерата си – Оскар за най-добра мъжка второстепенна роля във филма "Добрият Уил Хънтинг", 3 Златни глобуса, 3 награди Грами и още, и още.
Всеки е добил представа за Робин Уилямс от филмите, които е гледал с негово участие. Всеки зне, че зад благата му усмивка няма как да се крие лош човек. Има неща обаче, които не всеки е знаел за него.
Представяме ви 8 факта, които може би не знаехте за Робин Уилямс.

1. Робин Уилямс е геймър
Робин запален по играта "Легендата на Зелда". Дори кръщава дъщеря си Зелда. Играе още "Portal", "Battlestation Pacific". С нетърпение очаквал и следващата част на "Call of Duty".

2. Любимата му книга като дете е...
... от поредицата "Хрониките на Нарния" - "Лъвът, вещицата и дрешникът". Веднъж я чете на дъщеря си Зелда, а тя му прави забележка да спре да си преправя гласа и просто да я прочете нормално.

3. Робин се обажда на Стивън Спилбърг...
... по време на заснемането на "Списъкът на Шиндлер", за да му разказва шеги и да му повдига духа.

1360342

4. Когато се появява на снимките на "Морк и Минди"...
... облечен като мажоретка, осъзнал, че краят на ТВ шоуто е съвсем близо.

1360341

5. Любимата роля на Робин Уилямс
Актьорът смята, че ролята му на известния невролог Оливър Сакс е истински подарък, защото трябвало да се срещне със самия него, а оттам се събужда и интересът му към човешкото поведение.

6. Като какво животно се представя Уилямс?
Според актьора, ако трябвало да е животно, щял да бъде делфин. Той харесвал най-вече тяхната социалност и интелигентност.

7. Робин бе ненаситен колоездач
В свободното си време Уилямс обожава да кара колело. Това било любимото му занимание. Казва, че за него това е мобилна медитация.

8.Съучениците му в гимназията...
... го избрали за "Най-забавен" и "Имащ най-малък шанс да успее".

1360340


"Трябва да се запомни и най-доброто и най-лошото от човек, а в Америка се митологизират хората, когато умрат."

Робин Уилямс

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ