12 шеги, които само собствениците на кучета ще разберат

30.06.2015, 18:29

Кучкарите са опасна работа

   
 
12 шеги, които само собствениците на кучета ще разберат

Отглеждането на куче е една от най-приятните отговорности, които човек сам си избира. Да, то ангажира голяма част от времето ви, от финансите ви, от, ако щете, нервите ви. Само че едновременно с това ви дава безкрайни дози любов, вярност и искреност. Нещо, което все по-рядко получаваме от хората наоколо, не мислите ли?

Кучкарите са една особена част от обществото - безмълвно сплотени са, разбират се с по една дума и дори имат собствени шеги. Сега ще ви демонстрираме нагледно какво означава "шеги на кучкари", които, най-вероятно, само те ще разберат.

1. Основната част от времето, в което имаш куче, крещиш: "КАКВО ИМАШ В УСТАТА???"

2. Търся да си осиновя кученце, което е достатъчно "криво", за да е сладко и да ми носи милиони последователи в Instagram. Аз съм един добър човек.

3. Позволявах на кучето на сестра ми да ме ближе по лицето, но напоследък е дистанциран и ми прати съобщение "че не иска в момента да започва нищо сериозно".

4. Току-що се запознах със същество на име Ричи, което не е куче.

5. Ако видите куче, затворено на задната седалка на кола, направете нещо - счупете прозореца и вкарайте още едно куче, че на първото сигурно му е много скучно.

6. В компютъра крия снимки, на които галя други животни в зоологическата градина. Сложил съм ги в папка "ФОЙЕРВЕРКИ И ПРАХОСМУКАЧКИ", за да не може кучето ми да ги намери.

7. Спрете да питате кучето си кой е добро момче! С моето куче вече се разбрахме, че е то и с тези въпроси го обърквате.

8. "Господи, дано тя ме хареса!", аз, вървейки към приюта за кучета.

9. Колкото е по-малко кученцето, толкова е по-ненормална стопанката.

10. Никой не е по-нещастен от куче, отглеждано от семейство на вегани.

11. Извинявайте, че закъснях. По пътя видях едно кученце и спрях да го галя 11 часа.

12. Когато търся кошче, носейки в едната си ръка пликчето с лайната на кучето ми, винаги се чудя кой на кого е господар.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ