Pixar рестартира "Търсенето на Немо" и "Феноменалните"

01.06.2024, 12:00

Провал или грандиозен успех?

   
 
Pixar рестартира "Търсенето на Немо" и "Феноменалните"

Pixar обмисля рестартиране на филми като "Търсенето на Немо" и "Феноменалните".

В интервю за Bloomberg президентът на Pixar Джим Морис разкри, че списъкът със съдържание на Pixar се обмисля за рестартиране, като "Търсенето на Немо" и "Феноменалните" са силни кандидати за нови проекти. Решението идва, когато Морис планира да балансира между нови, оригинални идеи с продължения и спинофи. Той каза, че се надява, че това ще напомни на публиката "какво някога е обичала в Pixar". Морис има за цел да пуска три филма на всеки две години, като всеки друг проект е продължение или спиноф, а останалите са "самостоятелни концепции или потенциални идеи за нови франчайзи".

Докладът идва, след като Pixar започна съкращения на 14% от работната си сила по-рано този месец, засягайки около 175 души. "Dream Productions", спиноф на "Inside Out", развиващ се във вселената на сънищата на главния герой Райли, ще бъде излъчен през следващата година .

Особено внимание ще бъде обурнете на "Търсенето на Немо" (2003) като точка на интерес, особено като се има предвид, че той и продължението му, "Търсенето на Дори" (2016), събраха общо 2 милиарда долара в световен мащаб.

И все пак, те не знаят как може да изглеждат тези нови версии. Планът може много лесно да се промени, ако предстоящият "Inside Out 2" се представи лошо, като техния спиноф на "Играта на играчките" "Lightyear".

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ