Излезе първият тийзър на сезон 4 на „The Witcher“ с Лиъм Хемсуърт

23.05.2024, 10:51

Нямаме големи очаквания...

   
 
Излезе първият тийзър на сезон 4 на „The Witcher“ с Лиъм Хемсуърт
Източник: 9GAG

Netflix разкри първия поглед към версията на Лиъм Хемсуърт на Гералт от Ривия. Актьорът пое главната роля във "Вещерът" след напускането на бившия водещ Хенри Кавил през 2022 г.

Тийзърът на сезон 4 представя Гералт, който води коня си на вода в мъглива нощ. След като чува ръмжене зад тях, той се обръща, разкривайки новото лице зад героя.

Лорънс Фишбърн се присъединява към предстоящия сезон като Реджис, любимият герой на феновете от книгите и игрите "Вещерът". Представен в романа на Анджей Сапковски "Огнено кръщение", Реджис е световно умен бръснар-хирург с мистериозно минало, който се присъединява към Гералт по време на пътуването му в Сезон 4.

Хемсуърт и Фишбърн се присъединяват към колегите си Аня Чалотра, Фрея Алън и Джоуи Бати.

Още през октомври 2022 г. Netflix обяви, че Кавил ще напусне сериала след три сезона.

 "Пътуването ми като Гералт от Ривия беше изпълнено както с чудовища, така и с приключения и уви, ще оставя медальона и мечовете си за сезон 4. Вместо мен фантастичният г-н Лиам Хемсуърт ще поеме мантията на Бял вълк. Както при най-великите литературни герои, предавам факела с благоговение за времето, прекарано в въплъщението на Гералт и ентусиазъм да видя как Лиам гледа на този най-очарователен и нюансиран човек", написа Кавил изявление.

По това време Хемсуърт също изрази колко е развълнуван да поеме ролята.

 "Хенри Кавил беше невероятен Гералт и за мен е чест, че той ми подаде юздите и ми позволи да поема остриетата на Белия вълк за следващата глава от неговото приключение. Хенри, аз съм ти фен от години и бях вдъхновен от това, което донесе на този любим герой. Може да имам някои големи ботуши за запълване, но съм наистина развълнуван да стъпя в света на The Witcher", каза той.

Миналия месец Netflix обяви, че "Вещерът" ще приключи с предстоящия пети сезон. Продукцията на сезон 4 в момента е в ход във Великобритания. Последните два сезона се снимат един след друг.


 

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ