Хора споделят какви са били известните личности преди славата

30.11.2022, 10:00

Друго си е да си ходил в едно училище с Меган Фокс!

   
 
Хора споделят какви са били известните личности преди славата
Източник: instagram.com/meganfox

Знаменитостите преди всичко са хора. Да, много известни и успели, но все пак хора. И колкото и да не ти се вярва, все някой, някъде ги е познавал преди да станат популярни.

Ето какво разказват потребители в Reddit за едни от най-големите знаменитости в момента. Дали да се променили много? Погълнала ли ги е славата? Сега ще разбереш!

Доли Партън

"Живея в града, в който е израснала Доли Партън и практически всеки над 50-годишна възраст, който е израснал тук, твърди, че или е далечен роднина на Доли, или твърди, че я познава по някакъв начин. Всеки има своя история за това как е срещнал Доли. Независимо с кого ще говорите, Доли винаги е била мила и щедра, но всичко е нараснало експоненциално поради нейната слава. Примери са милионите книги, които тя раздава безплатно на деца по целия свят всеки месец, или как дарява 10 000 долара в брой на много мои близки приятели, след като къщите им изгарят в пожар преди няколко години. Хиляди хора са наети тук и работят за един от фирмите, които тя притежава и родилният център в местната болница е финансиран от и е кръстен на нея. Сърцето на Доли е станало по-голямо само заради славата."

Рупърт Гринт

"Ходех на училище с Рупърт Гринт (Рон Уизли от Хари Потър). И аз се занимавах с актьорство и бяхме направили няколко училищни пиеси заедно. Беше наистина мил, много хладнокръвен, много се смееше. Не съм го виждал от ученическите години, но той идваше на уроци, когато не снимаше, винаги се рдаваше да си поговорим за филмите.
Понякога той имаше нужда да си почине от всичките хора около него и идваше да се мотае в библиотеката. Рупърт обичаше това, което правеше, но не го интересуваше славата. Просто едно нормално дете."

Том Ханкс

"Моя приятелка беше близка с Том Ханкс в гимназията и отиде на бала с него. Той все още ѝ пише персонализирани картички за рождения ден на една от пишещите си машини."

Джак Блек

"Джак Блек е същият човек, който беше като тийнейджър - забавен, мил, грижовен и разпространяващ тази радост от музиката."

Пол Ръд

"Един мой приятел е приятел с Пол Ръд. Казва, че е абсолютно същият и страхотен човек."

Рейчъл Макадамс

"Работех в ресторант преди около 15 години като управител. Рейчъл Макадамс влезе за интервю. Тя все още беше в актьорско училище и работеше като сервитьорка, за да го плаща. Тя работи в ресторанта ми през следващите 2 лета, сервирайки във вътрешния ни двор. Все още сме приятели и до днес. Тя не се е променила дори грам. Все още вози покупките от супермаркета с велосипед."

Джак Никълсън

"Дядо ми е преподавал на Джак Никълсън в класа по математика в гимназията. Казва, че бил бунтар, но не е бил много зле по математика."

Меган Фокс

"Ходих известно време в средно училище с Меган Фокс. Тя се возеше на моя автобус и винаги беше сама. Повечето момчета се караха кой да седне до нея, но тя беше много срамежлива и всъщност нямаше какво да каже."

Крис Прат

"По-големият ми брат ходеше на училище с Крис Прат и беше в неговия час по немски. Крис казал на учителката, че по-големият му брат е в Германия и че може да ѝ вземе парче от Берлинската стена. Две седмици по-късно Крис грабнал парче бетон от тротоара, боядисал го със спрей и ѝ го дал. Последният път, когато проверих (2018 г.), все още беше там."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ