Харисън Форд ще бъде дигитално подмладен в новия филм за "Индиана Джоунс"

22.11.2022, 10:00

Технологията може всичко!

   
 
Харисън Форд ще бъде дигитално подмладен в новия филм за "Индиана Джоунс"

Предстоящият пети филм за "Индиана Джоунс" ще включва кадри на по-младата версия на Харисън Форд, генерирани чрез нова технология за намаляване на стареенето.

В началото на филма Форд ще се появи както в оригиналната трилогияПървоначалната сцена ще бъде единствената, в която звездата е дигитално състарена, връщайки часовника назад към 1944 г., преди да премигне напред към 1969 г., когато се развива основното действие на филма.

80-годишният актьор, който не е влизал в ролята на емблематичния археолог след частта от 2008 г. "Кралството на кристалния череп", споделя пред Empire, че да види по-младото си аз на големия екран е правдоподобно, но зловещо.

"За първи път го виждам. Малко е призрачно. Не мисля, че дори искам да знам как работи, но работи.", заяви той пред медията.

Според Empire са били необходими няколко техники, за да се върнем към младия Инди, който всички познаваме и обичаме. За подмладяването му е изпозлван нов VFX софтуер, който претърсва архивен материал от младините на актьора и го съпоставя с новите кадри. Якето, което Форд носеше във филма от 1981 г., също беше е копирано зе филма.

Режисьорът Джеймс Манголд споделя пред Empire, че чрез подмладяванет на Форд, той иска да се потопи в образа от едно време и да даде на публиката адреналин.

Въпреки че подмладяващият ефект получава одобрението на Форд, актьорът казва, че това не го кара да иска да върне времето назад извън екрана.

 "Това обаче не ме кара да искам да бъда млад. Радвам се, че заслужих възрастта си.", заявява той.




   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ