домашни любимци

Животните не престават да ни изумяват със своите странни действия. Тези домашни любимци прекарват толкова много време със стопаните си, че в крайна сметка са заприличали на тях! Виж най-забавните животни, които се държат като хора!
Котките са колкото интелигентни, толкова и странни. Може и да са много самостоятелни и дори горди животни, но физиономиите, които правят нямат равен. Виж най-добрата подборка на котки и техните причудливи муцуни!
Съжителството с котка може да е много забавно! Когато най-малко очакваме, косматковците ни изненадват с нещо ново! Този акаунт в Instagram, озаглавен "Авангардни котки" е следван от 229 000 любители на котки и е всъщност виртуална...
Домашните любимци винаги ни разсмиват и то по най-необичайните начини. Днес ще ти го докажем с тази забавна колекция от снимки, в която не е много ясно точно какво се случва. Но пък добре се посмяхме!
Котките често се превръщат в главни герои на нашия сайт. Какво да се прави, не можем да устоим на тези косматковци. Днес ще ви покажем колекция от котки, с които обаче нещо не е съвсем наред. Гледайте и се смейте!
Трима изследователи от Орегонския национален университет провеждат интересен експеримент с котки и изясниха, че котките се привързват към хората много повече, отколкото е прието да се смята. Писанковците имат репутация на доволно големи непукисти,...
Кучетата обожават да се гмурват в локви, да се въргалят в калта и да гледат виновно след това. Колкото и да ви мързи да го къпете после, знайте, че, ако някъде има кал кучето ви ще я намери и ще цопне в нея!
Оставяли ли сте някога кучето си под надзора ма майка си? Е, тогава знаете, че след като се върнете вкъщи ще ви чака изненада. 
Това са много произволни снимки на произволни животни, които правят каквото си искат. И нищо не можеш да направиш по въпроса!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ