домашни любимци

Котките са очарователни животни, но очевидно не знаят какво е лично пространство. Често не можем да се скрием от тях дори в банята. Те обожават да ни наблюдават докато се къпем или докато ходим до тоалетна. Ето ти и няколко примера.
Навън е мрачно и хладно и определено не прилича на златната есен, която си представяхме. Затова ти представяме тези симпатични животни, които ще подобрят настроението ти от раз.
Котки им кажи... Където и да се намират се държат като господари. Май е време всички да започнем да се подчиняваме!
В този топъл и слънчев ден ни е нужна доза смях и добро настроение! Ето затова днес ще те разсмеем с тези кучета в доста нелепи ситуации!
Не се отачйвай. Това, че е понеделник не означава, че трябва настроението ти да се скапва. Виж тези смешни котки, които няма как да не те накарат да се усмихнеш поне за малко!
Котките са способни на всичко! Доказваме го за пореден път!
Истината е, че без нашите верни четириноги приятели животът щеше да е сив и безинтересен!
Кучетата са способни на всичко, а най-дори са в умението си да ни разсмиват!
Чудили ли сте се какво върши вашият лаещ любимец, когато излезете за работа? Дали ляга да спи? А може би започва да яде тайно от хладилника, да чисти и да мие чинии в опит да запълва времето си, докато трепетно ви чака да се приберете? Подобни...
Котките са си котки. Държат се като царе и никой нищо не може да им каже... дори и когато спят върху кактус или заловен престъпник!
Котка, която изчезва преди около 15 години, се събра със собственика си. Бренди се завърна у дома в понеделник следобед с Чарлз, който я осиновява като 2-месечно коте през 2005 г.. "Невероятно е. Видях я, вдигнах я и тя започна да мърка. Беше много...
Всеизвестен факт е, че животните се държат по-цивилизовано в транспорта, отколкото хората!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta