животни

Почти всеки път, когато се провежда няккаво спртно първенство, прибягваме до пророчества, за да предвидим реулттаите. Обикновено се обръшаме към животни като октоподи и птици, атази година Япония представи съвсем нови попълнеие в отбора по...
Животните не престават да ни изумяват със своите странни действия. Тези домашни любимци прекарват толкова много време със стопаните си, че в крайна сметка са заприличали на тях! Виж най-забавните животни, които се държат като хора!
Котките са колкото интелигентни, толкова и странни. Може и да са много самостоятелни и дори горди животни, но физиономиите, които правят нямат равен. Виж най-добрата подборка на котки и техните причудливи муцуни!
Свикнали сме, че всяко животно си има своето определено място. Тези, които ще видиш обаче правят каквото си искат и където си искат. Кои сме ние, че да им кажем нещо?
Обявиха кои са снимките победители в Comedy Wildlife Photography Awards. Годишният конкурс празнува веселието на нашия естествен свят и ни позволява да оценим Земята и нейните създания, без да навредим на вече застрашения им живот.
Домашните любимци винаги ни разсмиват и то по най-необичайните начини. Днес ще ти го докажем с тази забавна колекция от снимки, в която не е много ясно точно какво се случва. Но пък добре се посмяхме!
Ловците често поставят камери в гората, които засичат всяко движение и автоматично го заснемат. Също така се използват и за фотографиране на животинския свят, за да си наблюдават дивите животни по безопасен начин.  Ами, ето какво са заснели!
Всяка година конкурсът Comedy Pet Photography дава награди за най-смешните снимки на домашни любимци. Представените тук са финалистите за тази година.
Дори в гробищата за домашни любимци животите се чувстват по комфортно, отколкото в тази галерия. Тези хора са си за съд. Представи си да си сложиш такива снимки в портфолиото за работа.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ