ГАЛЕРИЯ: По суичъра посрещат  15 Виж всички снимки

30.04.2012, 15:05

По качулката изпращат

   
 

"По дрехите посрещат, по ума изпращат" е казал едно време народът. Не знаем как точно може да се трансформира тази поговорка по съвременен начин, но вероятно някъде ще бъдат вмъкнати смартфони, силиконови импланти или поне прическа.

Сигурни сме, че вие не сте от мъжете, които си падат по кифли или другия разпростанен вид съвременни българки. Знаем, че за вас начинът, по който се обличате, е знак за цялостната ви същност и предпочитания в живота. И понеже смятаме, че човек не бива да се срамува от интересите си, особено ако ги поддържа и развива дълго време, решихме, че трябва да ви покажем една колекция от суичъри, на които случайно попаднахме днес.

Общото между тях е, че са цветни, смели и най-вече – свързани с комикси, филми и иконични персонажи от малкия и големия екран. Независимо дали сте фенове на "Междузвездни войни", Супер Марио или пък сте най-големите почитатели на Батман, със сигурност ще си харесате нещо от нашата богата галерия. Истината е, че снимките са събирани откъде ли не и няма как да ви посочим място, от което да се сдобиете с желания от вас суичър. И все пак, сигурни сме, че ако наистина искате да притежавате някой от тях, ще намерите начин да го сторите.

Не се притеснявайте, ако подобни дрехи по никакъв начин не пасват на вашия личен стил. Не може да нямате поне един близък приятел, за когото да знаете, че се вълнува като малко дете на всякакви подобни "гийк" придобивки. Ако нямате такъв близък човек, винаги можете да изпратите дрехата в редакцията на Div.bg. Даже е възможно да ни развълнувате, което се случва много, много рядко.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 3
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 03.05.2012 | 14:52
3 интересен,но не бих го купила
от Не е посочен | 02.05.2012 | 11:32
2 Забавен е :)
от Не е посочен | 02.05.2012 | 10:37
1 не ми допада
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ