Когато детските рисунки се превърнат в реалност  16 Виж всички снимки

22.07.2020, 17:00

Нечовешко!

   
 
<p><span>Баща на име Том <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Къртис</span> превръща рисунките на своите деца в реалност, като изобразява създанията от тях по реалистичен <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">нaчин</span>, чрез <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Photoshop</span>. Резултатите са меко казано забавни и даже ни се прииска някои от тези същества да бяха истински. Ето я и </span><a href="https://www.instagram.com/thingsihavedrawn/" target="_blank">страницата</a><span> в <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Instagram</span>, в която ще видиш още от изкуството на Том и неговите деца!</span></p>

Баща на име Том Къртис превръща рисунките на своите деца в реалност, като изобразява създанията от тях по реалистичен нaчин, чрез Photoshop. Резултатите са меко казано забавни и даже ни се прииска някои от тези същества да бяха истински. Ето я и страницата в Instagram, в която ще видиш още от изкуството на Том и неговите деца!

Баща на име Том Къртис превръща рисунките на своите деца в реалност, като изобразява създанията от тях по реалистичен нaчин, чрез Photoshop. Резултатите са меко казано забавни и даже ни се прииска някои от тези същества да бяха истински. Ето я и страницата в Instagram, в която ще видиш още от изкуството на Том и неговите деца!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta