рисунки

Татуистът Мо Ганджи създава рисунки само с една линия. Мо е роден в Иран, но след това се мести в Берлин и започва да твори. Той може безпроблемно да изобрази кит, вълна или граната и какво ли още не.
Художничката Голса Голдчини от Италия използва ръцете си като платно, изобразявайки реалистични картини на дланите и пръстите си. Представяме ти 11 страхотни произведения на художничката, които не бихме отмили от ръцете си.
Браулио Монтейро е очарован от природата, особено от нощното небе! Той обожава да рисува съзвездия, звезди, тъмнина и животни. Именно затова създава колекция, в която по невероятен начин създава всички тези елементи!
Артистът Ралвин Дизон прави изключително реалистични рисунки с помощта само на водни бои. Той изобразява улични сцени и всяка картина му отнема поне по месец и половина. И колкото и да не ти се вярва - да, това наистина са рисунки.
Томас Ромейн е най-големият фен на рисунките на сина си. Той не просто ги обожава, а ги превръща в невъобрзими шедьоври. Стилът много ни напомня аниме, а детайлите са наистина жестоки.
Баща на име Том Къртис превръща рисунките на своите деца в реалност, като изобразява създанията от тях по реалистичен нaчин, чрез Photoshop. Резултатите са меко казано забавни и даже ни се прииска някои от тези същества да бяха истински. Ето я и...
Това, което виждаш много прилича на галерия от снимки. Истината е, че това са рисунки, които са толкова реалистични и детайлни, че изглеждат като много добри фотографии!
Много често режисьорите драсват някои или друга скица, за да стане ясно какво точно си представят. И докато някои от тях рисуват истински шедьоври други се представят по-зле и от нас в детската градина. Нека видим скиците и техните реални...
Художникът с псевдоним Daily Purrr всеки ден рисува котки в техните най-характерни пози. При това не своите, а и чуждите. Това са нашите най-любими!
Лера обожава да рисува хора, но го прави в своя собствен стил като ги превръща в анимационни герои.
Ако покажете на някого тези рисунки и му кажете, че това са съвсем реалистични репрезентации на котки, вероятно ще ви се изсмеят. Но снимките доказват точно обратното!
Виктор Лунди е бил на 21 години, когато се присъединява към армията през ВСВ. Въпреки обстановката, той не обръща гръб на творческата си страна и прави скици на неща от ежедневието си. През 2009 г. той е дарил всичките си 8 тефтера от онова време...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ