Идиот на седмицата: Туристка стреля с прашка по животни в зоопарк

22.10.2024, 14:00

Безумие!

   
 
Идиот на седмицата: Туристка стреля с прашка по животни в зоопарк

Туристка предизвика възмущение, като стреля с прашка по животни в зоологическа градина, близо до мястото, където се отглежда известното хипопотамче Му Денг.

Patcharida Chueakhamhod, която посетила зоологическата градина в този ден, за да види Му Денг, заснела туристката, докато използва прашката.

"Тя стреляше по животните в зоопарка. Отначало не повярвах какво правят. Погледнах внимателно и видях, че тя използва прашка, така че я записах за доказателство", казва тя.

Не исках да се конфронтирам с тях, защото бях сама, а те бяха голяма група. Не говоря китайски, така че мисля, че би било опасно.

Пазач в зоологическата градина, който се грижи за Му Денг, каза, че групата е стреляла с буци пръст и камъни, които са загребали от земята.

"Бях шокиран от това, което правеха тези туристи. Видях видеото от инцидента едва след като се случи. Така че не можахме да ги хванем, когато се случваше", обяснява той.

2386626

Му Денг е двумесечно малко хипопотамче, живеещо в отворения зоопарк Khao Kheow. Родена на 20 юли 2024 г. от родители Тони и Джона, нейното име, което означава "подскачащо прасе", беше избрано чрез публична анкета, която привлече над 20 000 гласа.

Тя се превърна в сензация през септември 2024 г., привличайки тълпи в зоологическата градина, след като нейните изображения станаха вирусни като популярни интернет мемета. Заради нейната популярност броят на дневните посетители на зоопарка се удвои в началото на септември.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ