Star Wars в Google

25.11.2015, 16:15

И технологичната компания очаква с нетърпение епизода

   
 
Star Wars в Google

Световните компании сякаш полудяха по космическата сага. Вече писахме за мотора на Дарт Вейдър, произведен от "Урал", и имперския щурмовак на Fiat. Оказа се, че Google не може да остане по-назад и намери свой начин да почете манията.

Компанията създаде инструмент, който позволява на приложенията да са в стила на Star Wars. Можем да избираме оформлението според тъмната или светлата страна на силата. Например, в Gmail се появява нова картинка на фона, в YouTube плъзгачът за звука се превръща в светлинен меч, а в Google Maps вместо стрелките с местоположение се показват TIE Fighter или X-Wing.

Това обаче съвсем не е всичко. Google са променили дори Chrome, Chromecast, Google Translate, а в календара се добавят събития, свързани с очакваната премиера на седми епизод на сагата – "Силата се пробужда", който се очаква през декември.

Промените по външния вид на приложенията автоматично ще отпаднат на 1 февруари, казват от Google. Допълват още, че новата тема не променя по абсолютно никакъв начин настройките на самите приложения.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ