снимки

Попаднахме на subreddit на име Confusing Perspectives, който определят като място "за озадачаващи гледни точки, объркващи ъгли и липсващ контекст". Тази общност с повече от 1,4 милиона членове споделя доста объркващо съдържание, което...
Това са много произволни снимки на произволни животни, които правят каквото си искат. И нищо не можеш да направиш по въпроса!
Гледаме тези снимки и единственото, което ни минава през умовете е "Какво става тук?". Ако ти знаеш, моля информирай ни!
В днешно време става все по-трудно да разберем кое е истинско и кое фалшиво. Социалните мрежи преливат от обработени снимки на различни красавици от цял свят. Тези снимки ни показват, че нищо не е такова, каквото изглежда и че не трябва напълно да...
Конкурсът Environmental Photographer Of The Year 2021 показва най-вдъхновяващата екологична фотография от цял свят. Тази година победителите в 14-ия конкурс бяха разкрити на Конференцията на ООН за изменението на климата (COP26) в Глазгоу, Шотландия.
В малък град в Канада, наречен Сикамус се намира стара сграда, известна като Cambie Hall. Първоначално е била построена, за да се използва като училище, но впоследствие предназначението ѝ се сменя. Фотографката Ванеса избира точно тази локация за...
Фотографският конкурс Sienna International Photo Awards обяви своите снимки победители за 2021 година. Днес ще споделим с теб кадрите, които ни грабнаха най-много. А тази снимка е направена не къде, а в Столипиново!
Представяме ви серия от снимки, пред които ще има да се пулите до забрава. Но пък и ще се посмеете подобаващо!
Тези снимки илюстрират всекидневието в Южна Корея, а след като ги разгледаш със сигурност ще ти се прииска да отидеш там!
Наскоро ви показахме как хората създават невероятни изображения с помощта на фотошоп. Но днес сме ви подготвили снимки, които не са преминали през никаква манипулация, са още по изумителни от обработените. 
Китайците винаги са притежавали нещо необикновено в поведението, което изглежда изглежда изключително странно за останалата част от света. На някои пазари там се продават цели крокодили и акули, макар че хората ядат само определени части от...
Всичко в живота се променя, понякога благодарение на времето, друг път вследствие на силна воля. Нека видим как се е променил животът на тези хора. Ще се изумиш!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ