снимки

Питър Стюарт е международно публикуван фотограф с хиляди последователи и милиони гледания. Освен това той е истински факир с Photoshop и демонстрира как една минимална обработка може да преобрази напълно една снимка.
Без абсолютно никакъв контекст, пускаме няколо снимки, които по-скоро ще те ужасят, отколкото ще те размеят. Дори и психопат би се трогнал...
Дразниш ли се, когато виждаш несъответсвия около теб. Е, тогава се приготви да се ядосаш, защото тези неща определено не са на правилното място!
Истиснките шедьоври стават случайно! Точно толкова инцидентно са се получили и тези снимки, които сякаш са излезли от сцена на фантстични филми. Но това е самата реаалност, погледната под по-различен ъгъл!
За да предизвикаме усмивка на лицето ти, събрахме някои от най-забавните снимки на нашите пухкави приятели, споделени във Facebook групата, наречена "Животни на случайни места".
Режисьорът на "Joker: Folie à Deux" Тод Филипс публикува две нови снимки на Лейди Гага като Харли Куин и Хоакин Финикс в пълен грим като титулярния злодей във филма, след като обяви, че снимките официално са...
Във времена, в които всички снимки из мрежата са пипнати и тунинговани, ние ти показваме колекция от кадри, от които вероятно ще изпиташ не особено приятни чувства. Ето ги най-страните неща, които ще видиш днес!
Понякога и реалният живот може просто да се бъгне. На моменти изглежда като изваден от компютърна игра с грозни графики, друг път - като зле направен фотошоп. Важното е, че е забавно и имаме на какаво да се чудим и маем.
С появата на неоново осветени сгради, храсти с квадратна форма и футуристична архитектура, някои градски среди започват да изглеждат като извадени направо от Minecraft или други видеоигри. Ето ги най-добрите примери за това!
Ако си фен на всякакви страховити и обезпокоителни неща, тогава определено трябва да влезеш в subreddit r/mildlyterrifying. Това е раят на крийпи съдържанието, от което имаш нужда. Ето най-доброто, което успяхме да открием!
Понякога в живота се случват неща, които не можеш да обясниш. Точно такива са и следващите снимки. Ако ти имаш идея какво се случва на тях, то чувствай се свободен да споделиш с нас в коментарите!
Вероятно ще си помислиш, че при следващите изображения доста е играл фотошопът. Всъщност това, което виждаш е създадено от природата и няма никаква обработка!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ