снимки

Този човек е пропътувал хиляди километри в името на едно единствено нещо - да се срещне с едни от най-големите знаменитости в света! Боб Пивороф е американец, който си десетки снимки с известни хора като певци, политици, актьори, спортисти и...
Гледаме, взираме се все по внимателно, но не можем да разберем какво точно се случва на някои от тези снимки. Ако си мислиш, че си видял всичко на този свят, както си мислехме и ние, то е добре да премислиш нещата отново и да видиш тази галерия!
Спортът и фотографията винаги вървят ръка за ръка. А резултатът винаги е феноменален! Нека ти представим победителите от Световните награди за спортна фотография 2022!
Хората в мрежата имат странната способност да ни объркват постоянно. Най-често го правят чрез снимки, на които невинаги е много ясно какво точно се случва. А и не сме сигурни дали искаме да знаем. Гледай за какво иде реч!
Поредицата от странни снимки, за които никой няма логично обяснение се завръща по-брутална отвсякога. 
Легендарният уличен фотограф Брус Гилдън използва фотоапарата си в непозната за него територия. Този път негов обект са американските улични панаири в проект, наречен  "Farm Boys and Farm Girls". Той документира панаирите чрез портрети на...
Проектът Soviet visuals събира и споделя исторически снимки, пропагандни плакати, илюстрации и архитектурни изображения от СССР, за да представи на хората съветската и постсъветската епоха.
23-тото издание на списание AAP демонстрира силата, красотата и талантите на жените по целия свят. Фотографите, избрани за това издание "изказват" мощен почит към жените, чрез своите разнообразни и необикновени техники на заснемане.
Годините, прекарани в гледане на страшни филми определено са промили мозъците ни до неузнаваемост. Фактът, че един коридор може да накара косите ни да настръхнат от страх със сигурност не говори добре за нас. Но нещата стоят така и няма какво да се...
Вярваш ли в съвпаденията? Днес ще те накараме да повярваш с помощта на фотографа Едас Уонг, който улавя невероятни съвпадения и ги споделя в своя Instragram профил.  
Потребители в Twitter споделят най-покълнатите изображения, на които можеш някога да попаднеш. Не не ясно какво точно става на тези снимки и не сме много сигурни дали искаме да знаем. Ще оставим всичко на твоята интерпретация!
Колкото и да се опитвате да заснемете такива шедьоври, те винаги се получават случайно, когато най-малко очаквате. На тези хора определено им се е получило!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ