дизайн

Най-добрите дизайнери могат безпроблемно да слеят формата и функцията на даден продукт, за да го направят наистина уникален. Даваме ти нагледни примери!
Понякога трябва да се вкарва и малко мисъл... но не на всеки му се отдава. Тези лоши дизайни могат да ти изправят косите!
Скандинавският стил е любим на мнозина, особено откакто ИКЕА го наложи преди години. и ние самите сме огромни фенове и с ръка на сърце признаваме, че притежаваме мебели на шведската верига в домовете си. Но защо този стил е толкова...
След всички изродщини, на които се нагледахме в последно време е хубаво да видим нещо красиво и вдъхновяващо. Тези дизайни са точно такива!
Дизайнер ли бе, да го опишеш... Горе долу това е положението в снимките, които ще видиш след малко.
В поредната порция дизайнерски провали ще ти покажем гениална технология за изграждане на тоалетна чиния, тераси от 3021 година и истинската стълба до Ада. Наслади се на тези нечовешки творения!
Приемаме нещата около себе си за даденост, но те някога и те тепърва са пробивали в света на дизайна. Ето 5 артикула, без които светът нямаше да е същият. The Anglepoise Lamp Original 1227 (1935) Това е емблематичната лампа от инженер Джордж...
Хората имат смесени чувства за рекламите. Някои са ни откровено досадни и ни се иска да ги превъртим, но други са гениални, поднесени с чувство за хумор и успяват да ни впечатлят положително. Но няма спор, че рекламата е навсякъде около нас. Или...
Когато едно стълбище не е функционално, то може истински да вгорчи живота ти. Е, днес ще ти покажем много примери за това!
Изглежда, че някои хора правят ремонти, докато са пияни! Но поне се забавляваме на техен гръб!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ