Шивачите с онлайн ателиета  4 Виж всички снимки

30.08.2011, 16:29

   
 

Кой мислите, че е най-лесния начин да си купите дреха, която идеално ляга по тялото ви?

Правилно, като си я поръчате по ваш размер при шивач.

Явно китайците са решили да превземат и този пазар и да се превърнат в глобален еквивалент на Савил Роу, защото най-новата им компания "Indochino е на път да промени завинаги начина на предлагане на мъжки облекла.

Те ще направят всичко възможно, за да удовлетворят и най-големите ви капризи. Единственото, което трябва да направите е да влезете в сайта им и да следвате инструкциите и съветите им.

Единият лесен вариант да получите това, което желаете, е да разгледате готовите им предложения, да изберете модел и да се прицелите с мишката в него. От тук ще последват въпроси относно някои детайли, като копчета, джобове, басти, вталявания и цветови решения, като накрая ще стигнете до количката, която можете да изпразните само, ако имате профил. Приятната изненада идва, когато разберете, че правят глобални доставки, внимание, безплатно. В рамките на най-много 3 седмици от FedEx ще доставят готовата ви дреха, изцяло по ваш размер и желание, напълно безплатно, като ако не сте доволни от резултата, така наречените "рекламации" се извършват отново безплатно и поправката им е изцяло за сметка на компанията. Така че първоначалната сума, която платите, е реалната цена, която се иска от вас еднократно и без излишни усложнения за портфейла ви.

Вторият вариант е да намерите ентусиаст, който да е готов да ви вземе размерите, и когато имате това на лице да си изготвите цялостен профил на сайта на "Indochino”. Така ще дадете колкото се може повече подробности и яснота на майсторите при изработка на специалния ви костюм, риза или панталон. Допълнително можете да поръчате и мостри на италианските платове, които да усетите на допир и от които да изберете да ви бъде направен костюм или панталон.

Идеята им е страхотна, цените също, но не можех да не обърна специално внимание на последната им колекция панталони. Предлагат се на цени, които варират около 140-160 долара, но всеки цент си заслужава.

Всеки един модел е изработен от фина италианска вълна, която моли да бъде пипната. Удобна , издръжлива и с качество, присъщо само за Made in Italy, тази материя изглежда изключително стилно в класически десени, познати главно от шивашките ателиета в Лондон. Звучи съвсем в реда на нещата, но елегантната и същевременно модерна комбинация с цветни елементи съвсем изненадва. Подплътявания от цвят, който самите вие можете да избирате, са приложени около колана, джобовете и маншетите, които навити за миг превръщат официалния панталон в ежедневен чино.

Вижте сами някои от предложенията им в галерията и ако ви харесва какво виждате, грабвайте сантиметъра (и приятелката ви) и се залавяйте за работа. До края на септември може и да разхождате новата си шанхайско-италианска придобивка с английски дух. И да не забравите да ни покажете резултата.

 

 

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ