Шалът, който ще остави папараците без работа

05.07.2016, 14:15

Действа като щит

   
 
Шалът, който ще остави папараците без работа

Представяме ви шал, който на пръв поглед изглежда съвсем обикновен, но всъщност е създаден с цел - да опазва хората от нахалните папараци, които са склонни да снимат всеки един момент от живота на известните хора. Особеното на шала е, че практически прави невъзможно снимането със светкавица. Впрочем този аксесоар не може да остане незабелязан заради приятната си шарка.

1740656

А това е дизайнерът - 28-годишният Саиф Сидики. Той нарича своето изобретение "ISHU" шалче. Името му би трябвало да означава нещо между тишина и спокойствие и е образувано от думите "проблем" и "шшшт" на английски език.

Сидики в момента развива процъфтяващ бизнес, заради който пътува между Лондон и Амстердам. Революционният му шал е създаден от специална материя с вградени нано кристалчета, които отразяват обратно светлината и по този начин блокират снимането със светкавица. Работи отлично и с видеокамера.

Естествено, звездите са се побъркали по въпросния шал и изобщо не се изненадваме. Много е як! През този месец юли ще се появят и кейсове за телефони. Нямаме търпение да си вземем.

1740658

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ