Черепи навсякъде. Най-вече в модата  5 Виж всички снимки

07.07.2012, 14:40

   
 

Вече не можем да си спомним колко пъти сме ви казвали колко неприятни са малките мъжки чантички през рамо и колко много ги "обичаме", но мислим, че вече им намерихме заместител. Ако всички мъже в България разменят "диагоналките" си с творенията на аржентинския дизайнер Айтор Троуп, повярвайте ни, картинката на улицата ще стане далеч, далеч по-цветна и оригинална.

Чантите на модния илюстратор, скулптор и дизайнер приличат на човешки черепи. Разработвани са в продължение на 6 години, за да се достигне впечатляващият резултат, на който още не знаем да се радваме ли или да продължаваме да се чудим накъде върви светът. Както и да е, по-важното е, че артистът развива идеите си и че тези своеобразни скулптури, покрити с туид, кожа и ципове, бяха представени официално чрез инсталация в хотел St. Martins Lane в Лондон и в действителност ще излязат на пазара.

Вижте първата колекция на Айтор в галерията ни, където също ще разберете как се носи този уникален аксесоар. След това можете съвсем спокойно да ни пишете и да ни кажете какво мислите за това творение.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 09.07.2012 | 14:04
1 модата вече започва да изопачава и полудява :) , няма нормални неща вече
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ