Съвременни рицарски похвати

Принцеси няма, ама пука ни

   
 
Съвременни рицарски похвати

Ами не сме на кон, нито сме сексапилни афроамериканци или там какъвто е веселичкият тип от рекламата, но това не значи, че не можем да бъдем рицари в очите на жените. Сега няма как да убием дракон или да целуваме полуумряла девойка, но има съвременни прийоми, които ще ви послужат. Към малкото джентълменство, което е останало, добавяме щипка рицарство и покоряваме женските сърца. Предупреждаваме ви, че съветите не действат при глуповати момиченца, кифли, патки и подобни. При тях минава обратното - грубо доминантно отношение и празна глава.

1. Поръчайте на момичето в ресторант

Вярно, феминистките няма да го оценят. Това не е универсално правило! Може да поръчате на момичето, само ако сте в ресторант със специфична кухня, която познавате добре. Излишно е да казваме, че трябва да познавате и вкуса на момичето.

2. Застъпете се за непознато момиче

Скандал в градския транспорт, неразбория в супера - всичко може да бъде повод за свада. В момента, в който защитите дамата, се отключват ред природно заложени първични инстинкти. Почти сигурно е, че непозната ще стане позната, а може и близка.

3. Предложете ѝ връхната си дреха

Дори да си мислите: "Нали се разбрахме, че ще отидем да правим снежен човек, защо, по дяволите, идва с рокля и открити обувки?". Наметнете я мълчаливо с палтото си и умрете от студ. Оттам могат да започнат разговорите: "Да си вземем нещо топло за вкъщи, а?"

1613225

4. Изпратете я до вкъщи, без да искате да се "качите"

Трагедията на жените в 21 век е, че са свикнали да възприемат загрижеността на мъжете като сексуален намек. В момента, в който разбиете у нея тази представа, тя е ваша.

5. Ставайте

Когато посрещате жената, ставайте от стола. Не рязко и драматично, а леко, колкото да предадете чувството за значимост на дамата. Тя ще го оцени.

6. Тайната

Колкото и да го отричат, жените не обичат въпросите. Те искат да сте достатъчно добър да отгатвате. Старайте се да избягвате въпросителните изречения. Упражнявайте се да премахвате въпросителната частица от тях, след време, когато го усвоите ще видите, че действа безотказно.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ