Стилен и разумен хотел  22 Виж всички снимки

14.12.2011, 15:35

   
 

Иън Шрагър е просто име за нас в България.

Но на американска земя Иън Шрагър е личността, която съоснова легендарната дискотека Студио 54 в Манхатън, и е създателят на термина "бутиков хотел". Днес хотелиерът поставя поредното предизвикателство пред жителите на света, които обичат качествените почивки, доброто обслужване и то на разумна цена. Или Public.

Това е най-новото произведение на предприемача, като този път е избрал почвата на Чикаго откъдето да започне да разпростира идеята си за изтънченост на достъпна цена. И ние не вярваме, че това е възможно, но беше необходимо само да хвърлим едно око на цените и да ги съпоставим с услугите, които се предлагат за подобни суми.

Честно, изненадани сме и дори се замечтахме. Хотелът Public се е настанил измежду стените на бившия Ambassador East Hotel в центъра на Чикаго и е запазил част от обаянието му. Дизайнът му е лек, ненатрапчив, излъчващ спокойствие и уют, като луксозната нотка не липсва и в най-малкия детайл. Аристократичният дух, рафинираният изтънчен характер на обзавеждането и балансираната намеса на модерните елементи в интериорния дизайн могат да припомнят на всеки защо си заслужава да живее. Разбира се, за малките неща в живота, братя. За тези дребничките елементи, жестове и услуги, които те карат да се чувстваш жив, значим човек.

Насладете се на Public като разгледате снимките в галерията ни, а ако някога имате възможността да го посетите, не забравяйте да споделите с нас изживяването си. И молим ви, нека снимките ви във Facebook бъдат "public".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ