Списанията оживяват

20.09.2011, 09:34

   
 
Списанията оживяват

Разбирачите в модата отсега ще имат още една модна библия, която да следят. Два пъти годишно, считано от този месец, мъжете ще имат възможността да комуникират със света на модата по един изцяло различен и уникален начин - "FHM Collections”. Подбран екип от FHM ще селектира всички сезонни предложения, визии, тенденции и неща, които задължително трябва да имате, ще ги събира на едно място и старателно ще ги подрежда в лъскавото издание. Съвсем естествено ще се издава два пъти в годината като сега през септември читателите на мъжкото списание ще имат възможността да изпробват новата интерактивна услуга.

Този сезон Collections пее и танцува, излизайки напред като първият интерактивен гений, който твърди за себе си, че ще бъде царят на ръба на модната вълна.

И как традиционният блясък на модните списания ще се съвмести със забързаният свят на онлайн медиите? С помощта на смартфон и приложение, разбира се. Само с едно кликване на бутона "Свали", приложението "Digital Space” ще ви да де възможността да видите по-един различен начин съдържанието на списанието. Всичко, което трябва да направите, е да сканирате обекта на интереса ви и той моментално ще "оживее" на дисплея на телефона ви. Искате да поръчате нещо директно от страниците за пазаруване? Желаете да видите как е заснемана корицата? Да видите ексклузивните интервюта или просто да се потопите в света на любимите ви марки чрез рекламите им? Седнете спокойно, сканирайте и оставете FHM да свърши всичко останало.

Сега, когато водещото мъжко списание вдигна летвата, ще започнем да си отваряме очите за другите лъскави страници, които ще се превърнат във вагоните, следващи локомотива. Печатът става много, ама много по-интересен!

Вижте как става номера с "Digital Space" и след това можете да хвърлите по едно око на госпожица Саксобийт, която след като нападна слуха ни с натрапчивата си песен, сега превзе и корицата на FHM.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ