Скучно ли ви е?  12 Виж всички снимки

15.10.2011, 09:00

   
 

Ежедневието ви е сиво, сиво, чак прозрачно. А мъжът, който виждате всяка сутрин в огледалото иска ли, иска да облече нещо свежо, което да наруши баланса на бягащата пътека и да спре да тича на едно място.

Има една марка, която наистина може да ви помогне, но само ако сте склонни да си признаете, че не сте мързелив изрод, а модерен и стилен джентълмен, който е способен да постигне сам зашеметяваща модерна визия. Защото за да облечете Lazy Oaf наистина се изисква огромна доза смелост и опит в комбинацията на дрехи.

Ако се окажете скрит фен на поп-арта, то произведенията върху дрехите на британската компания ще отговорят перфектно на изискванията ви за доза цвят и свежест в ежедневието ви. Но ако нямате и представа какво е поп-арт, умен ход от ваша страна ще бъде да разгледате галерията ни и да помислите как да преведете видяното на езика на личния ви гардероб.

Съвсем не е сложно. Не ви насърчавам да обличате всичко накуп. Напротив, това са само предложения, които съвсем тактично можете да скриете под сакото или под плетената ежедневна жилетка. Така спретната ви визия ще изненадва околните с чифт очи, които надничат зад ревера или ще подобрява и тяхното настроение с ярките комбинации от цветове.

Само за да ви дам пример, вижте тази тениска.

Облечена под ежедневното ви сако, жилетка или яке, тя ще създава впечатление за обикновен, класически тишърт в сиво. Но в момента, в който стъпите в офиса и се наложи да свалите връхната дреха, погледите на колегите ще попаднат директно върху вас. Разбира се, тази малка щампа в областта на гърдите само говори какъв професионалист сте и ще затвърди позицията ви на свежия ум в компанията. За колежките обаче (познавайки мисленето им) това ще бъде доказателство за смелия ви характер, дръзнал да избере подобно нещо. А коя жена не обича смелчаги?

И така, графиките и дизайнерските решения на Lazy Oaf не само ще променят ежедневието ви, но и ще ви превърнат в колега-любимец. Но не забравяйте, че зад всяко смело решение, трябва да стои твърда личност, която е готова да отстоява своето със самочувствие. 

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ