Секси филмов стил за 2011 г.  9 Виж всички снимки

23.12.2011, 09:49

Ох, леле!

   
 

Признаваме, че има филми, които гледаме само заради горещите мацки в тях. Разбира се, предпочитаме заглавия, които ни карат да се замислим, но ако гледаме глуповати американски клишета, ни се иска поне главните героини в тях да са секси.

През 2011 г. имахме късмета да гледаме много филми. Нямаме претенциите да сме видели всичко, което е излизало по българските екрани, камо ли онези произведения, които все още не са се срещали с родните зрители. От това, което видяхме обаче, особено сред актрисите, останахме много доволни. Някои от тях играха в откровено глупави филми, други ни изумиха с актьорско майсторство, но всички ни "изплакнаха очите".

Подборът, който сме направили, не е класация на любимите ни филми, нито на любимите ни жени. Това е просто един списък с красиви актриси и техния филмов стил. Ако трябва да обобщим, за нас стилът на тези момичета е просто адски "Секси". Но нека ви ги представим. Започваме с нашата абсолютна любимка Мила Кунис, която тази година гледахме в "По приятелски". Мила спира дъха ни винаги, независимо с какво е облечена. Във филма обаче тя беше стилна дама с бизнес облекло, която понякога се размотаваше само по ризата на Джъстин Тимбърлейк, а понякога и съвсем небрежно слагаше къса пола и прилепнала блузка. Изящните ѝ крака обаче винаги привличаха погледа ни. Не че Кунис може изобщо да се конкурира с Натали Портман, но ролите им тази година определено си приличаха. Филмът "Просто секс", в който Портман се изяви, беше подобен на "По приятелски" и актрисата също обичаше да се подвизава почти по без дрехи. Не можем да кажем, че Натали ни завърта главата всеки път, когато я видим, но няма да ѝ откажем, когато ни предложи нещо повече. Забележете, не "ако", а "когато"!

За да не кажете, че прекаляваме с брюнетките, веднага се насочваме към една блондинка, която сякаш целият Холивуд харесва. Това е госпожица Камерън Диас, която също преди време имаше вземане-даване с Тимбърлейк (този нахалник е навсякъде). Не можем да кажем, че Диас е Div-ият идеал за красота, но студеното ѝ излъчване ни действа по някакъв начин. Тази година я гледахме в комедията "Палавата класна", където ролята ѝ беше на... сещате се, палава класна. Дори и да не сте гледали филма, ви става ясно, че тя носи тесни поли, не особено деликатно разкопчани ризки и обича да флиртува. Точно така, за нас тази роля на Диас е някакво своеобразно обобщение на цялата досегашна кариера на блондинката. И не го казваме с никакво лошо чувство.

Не искаме да ви отегчаваме и затова ви насочваме директно към нашата галерия. Там са актрисите, които демонстрираха приятен секси стил на големия екран. Няма да ви казваме от кои филми са, за да поупражните и паметта си. Пропуснали сме някоя красавица? Моля, покажете ни я. Знаете, че никога няма да ни дойде в повече някоя красива актриса.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ