Разтоварвайте гардероба за есента

27.09.2011, 17:41

   
 
Голям, плетен и цветен пуловер с дебела поло яка от Hermes
Голям, плетен и цветен пуловер с дебела поло яка от Hermes

Доста ви подготвяхме за този момент и ето че той дойде. Есента настъпи, край на плажните слънчеви следобеди и въпреки, че все още се радваме на завидно високи температури за това време на година, лятото си отиде. Затова, в случай че още не сме го направили, е време да пренаредим гардероба и да махнем онези дрехи, които със сигурност няма да ни трябват поне следващите два сезона.

За наше щастие обаче има и такива дрешки, които можем да оставим в есенния гардероб и дори да ги извеждаме на разходка от време на време, стига да спазваме някои правила. Какви точно разбрахме от Men's Health.

Цветовете

Определени цветове са просто създадени за лятото. Затова трябва мъдро да ги отделим и да ги приберем дълбоко до следващата година. Искрящо белите дрехи, тези с бледолилав и прасковен цвят трябва да заспят. Те могат да бъдат заменени от дрехи в тъмно синьо, тъмно оранжево, наситените нюанси на зеленото. В общи линии дрехите с жълт и цвят пъпеш ще чакат морския бриз, но тъмно синьото може да изкара в гардероба още няколко месеца.

Материите

Ленените дрехи са направо синоним на лятото. Затова е време да ги сложим по закачалките. Същото важи и за най-леките памучни материи. Но за някои по-леки плетени пуловери все още има място в есенния гардероб. Те са чудесни за този сезон, след което могат да бъдат заменени от плетените жилетки и пуловери, подходящи за по-студено време.

Стиловете

Има определени съчетания, които са недопустими за есента. Затова забравете за екзотичните ризи или моряшките блузи на бели и сини райета. Те са точното решение за тропическите острови, но на фона на есента изглеждат напълно изгубени.

Приготвяйки гардероба за есента можем да се радваме, че при нас все още градусите надминават 20, докато събратята в много части на Обединеното кралство например, вече трябва да прибягват до зимните пуловери и уискито, за да се стоплят.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ