Подкрепяме спортните аксесоари  25 Виж всички снимки

14.04.2012, 14:45

   
 

В частност говорим за ръкавелите, които понякога са изключително скучни. Казвали сме ви хиляди пъти на какво са способни аксесоарите, когато са съобразени с личния ви стил, а цялостния сет и когато изразяват интересите ви. Точно така – способни са да ви гарантират солидно количество погледи и необходимото за егото ви внимание.

Когато става дума за копчета за ръкавели, има три важни правила, които е добре да спазвате, за да "подредите" нещата както трябва. Металът, който в повечето случаи изобилства в този тип аксесоари, трябва да отговаря на метала на катарамата на колана и евентуалните бижута, като часовник и игла за вратовръзка. Причината е, че не винаги злато и сребро си отиват и различните бляскави елементи само ще се "бият" един с друг.

Изхождайки от идеята за по-смирено излъчване, хубаво е да спазвате и второто правило – колкото по-сложни по дизайн са копчетата за ръкавели, толкова по-семпъл трябва да бъде десенът на ризата (най-добре дюс).

И накрая последният съвет, който също е добре да спазите: комбинирайте копчетата за ръкавели с по-изчистени дрехи и в по-класически цветове и десени. Аксесоарите на маншета на ризата ви не би трябвало да се набиват на очи, но в същото време при втория или третия поглед на околните е добре да им направят впечатление. Най-добре ще проверите така – ако целият сет ви се струва прекален заедно с избраните копчета, то най-вероятно наистина сте прекалили. Опростете нещата.

А защо решихме да включим спорта в ръкавелите?

Защото това е един чудесен начин да покажете на околните от какво се интересувате без да им натрапвате информацията. Всъщност можете да покажете много повече свои интереси, а не само пристрастията си към определен вид спорт. Вижте предложенията в галерията ни и ще разберете колко възможности за изява ви дават тези микроскопични части от визията.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ