Плажните забежки на мъжкия гардероб

15.07.2011, 11:47

   
 
Плажните забежки на мъжкия гардероб

Край!

Време е за лятната ваканция. Жегите в града са все по-непоносими и жаждата ни да съблечем вече тези досадни дрехи е нетърпима. Сега скокът до плажа ни се струва все по-постижима задача.

Без значение дали ще се отправите към българското черноморие, ще посетите съседна Гърция, за да се вживеете в ролята на корабен магнат или ще отлетите до далечните брегове на чуждите морета, стилът е единствената величина, която не трябва да се променя. Дори в адски горещото време има начини да изглеждате повече от добре и да излъчвате онази увереност, която кара жените да заплитат крака.

Не ви гарантираме мащабно удовлетворение в компанията на няколко жени едновременно, но с тази визия, която целим, ще достигнете лекотата, нужна на тялото ви и вниманието, от което се нуждае егото ви.

Забравете оригиналния деним

Вместо това вече имаме лятна алтернатива – тънките дънки. С тях ще запазите шика на градската си природа, а липсата на риза или каквато и да било дреха, покриваща горната част на тялото ви, ще предизвиква асоциация за бохемски начин на живот.

С повече увереност покажете тялото си и останете само по...деним. Предложението ни идва от Zara и J.Lindeberg. И двата модела са в морско синьо, за да отговарят изцяло на настроението.


Шорт - кът

Ще имате нужда от шорти за плуване, които изглеждат толкова добре, че могат да минат за къс панталон. Това автоматично означава по-малко преобличане. Наметнете и един суичър, който да си свърши работата при непредвидени потни ситуации, но го оставете разкопчан и запретнете ръкавите – с такава визия най-много да се озовете в хотелската стая по ваше желание.  

 


Оплетете ги в "мрежите" си

За да се справите стилно с ветровете, облечете върху ризата си с къс ръкав фин пуловер, който е толкова лек, че дори не се усеща. Буквално сте способни да оплетете жените в мрежите си като откликнете на последната модна тенденция – пуловерите с дупки и мрежоподобните материи.

Разкарайте и ръкавите

Разгара на лятото е и на плажа (или около него) не само, че е допустимо да се "разголите" повече, но дори е очаквано.

Дизайнерите върнаха престижа на потниците и сега е моментът да се възползвате. Вземете пример от Dolce & Gabbana, които този сезон представиха идеала за съвременния мъж – опитен, улегнал, леко грубоват, но изключително стилен.

Тук няма да ви подсказваме. Намерете най-подходящия за себе си и собствения ви вкус.



Бъдете различни

Вярно е че сте на морска вълна, но и повечето хора са на същата вълна. Вместо да се сливате с тълпата от сини и бели райета, проявете креативност и сменете десена. Не е задължително да следвате класиката. Облечете тениска или поло фланелка с цветен фон и цветни райета – все пак правилата са създадени, за да се нарушават.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ