Отличителната официална визия

07.12.2011, 14:11

   
 
Отличителната официална визия

За да се облечете за официална вечер не е необходимо да се обръщате към смокинга или да хвърляте уплашен поглед към гардероба, знаейки че трябва да отговорите на етикета при такива случаи. Ако имате уникален стил на обличане, покажете го дори при най-официалния повод. Оставете в миналото предубедеността си спрямо прекрачването на граници и поемането на рискове на деликатна територия като официалната мода и разчитайте на собственото си усещане за стил. Е, ние ще ви дадем няколко насоки как да постигнете по-личностно представяне.

Двоен смокинг ефект


Нарастващата популярност на сакото с двуредно закопчаване е факт, който не можем да пренебрегнем. Двата реда копчета в областта на корема изглеждат изключително добре и в съвременните модели тип смокинг, стига, разбира се, самата кройка да е правилната и абсолютно отговаряща на фигурата ви. Това ще рече, че размерът трябва да е такъв, че смокингът да изиграе роля почти на втора кожа, а не на нещо, което просто ви обгръща.

Не се страхувайте от кадифето


Този текстилен материал изглежда изключително привлекателно, когато е конструиран като сако. Тежестта му създава една особена структура, а лекият му блясък привлича асоциации с празници и вечерни забави. Мъжът, облечен в кадифен блейзер, излъчва особена провокативност, като предизвиква дилема в ума на жените – имаме си работа със смелчага и разбирач.

Полъх от океана


Когато искате да се отличите от тълпата без да изпъквате изключително много, класическото тъмносиньо е най-умният начин, по който да постигнете целта си. Изтънчено с поклон към правилата в модата.

Създайте контраст


Комбинирайте смокинг с официален панталон за модерна официална визия. Уловката тук е да заложите на драматично различни цветови комбинации. Погледите са ви гарантирани, но помнете да не обръщате внимание на отрицателните, защото, за да излезете така извън прага на дома си, е необходима решителност, която трябва да отстоявате.

Пробвайте изтънчената мокасина


Обувките тип дворянски пантофи (можете да видите Кание Уест с подобни в "Runaway") са добрият алтернативен вариант, когато решите, че от обикновените кожени обувки с връзки ви е омръзнало тотално. Принципно мъжете ги приемат скептично, защото ги свързват с домашните пантофи на глезените богаташи, но в този тип обувка има огромна доза изтънченост, която перфектно отговаря на празничния дрескод. Кадифето е класика, но за да не стресирате себе си от първия опит, можете да пробвате и кожения или велурения вариант.

Другият начин за персонализиране на вечерното облекло


Повечето от вас сигурно знаят вече, че става дума за аксесоарите. Старите правила вече не се прилагат: мъжете пропускат традиционните копчета за яка и пояса, а някои дори забравиха и за ръкавелите. Не бъдете твърдоглави и дайте воля на въображението си, за да върне тези класики в официалния ви гардероб по най-иновативния начин. Ние ще ви дадем само жокер с едно-две предложения, които Dunhill буквално ни набутаха в очите.

Макар и малък елемент, този тип аксесоари могат да покажат отличителния ви стил дори и в тъмен костюм с черна вратовръзка.

Като сложим всички практични съвети настрана, остава само да бъдете себе си и да се забавлявате. Весели празници и не се страхувайте да покажете на обкръжаващата ви компания кой сте всъщност.

източник: Details.com

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ