Опрощение от Rolex

10.10.2011, 13:57

   
 
Опрощение от Rolex

След като от Louis Vuitton и Tag Heuer не можаха да превъзмогнат даровитата природа на Тайгър Уудс и пристрастеността му към секса, голф играчът започна отново да си проправя път в модния свят. Двата гореспоменати гиганта не можаха да му "простят" изневярата (по-правилно е в мн.ч., но нека не звучи мащабно) и измамата спрямо съпругата му Елън и с последвалата медийна сензация дойде и решението им да прекратят договора на Уудс като звезден посланик на марките.

Rolex обаче му простиха. С уважение към мъжкарския му профил часовникарската икона реши да обвърже дългогодишната си история в голфа с тази, която афроамериканецът създаде с играта си. От този месец двете легенди – Rolex и Тайгър Уудс сключват договор не просто за съвместна работа, а за приятелство, сътрудничество и взаимопомощ, които принципно траят до живот. Но само следващият гаф от страна на голфъра ще покаже колко силни ще бъдат тези отношения.

Без значение обаче какво ще се случи в бъдеще, факт е, че Уудс е новият посланик на швейцарската компания и те са готови да го следват в "новите му предизвикателства". Убедени са, че "все още му предстои дълга кариера и притежава всичко, което е необходимо да бележи историята на голфа."

Явно ще го следват само извън игрището, защото Тайгър никога не носи часовник по време на игра.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ