Новата анти-стилна икона иде от Марс  9 Виж всички снимки

03.01.2012, 13:02

   
 

И така, Джаред Лето ли е най-зле облеченият мъж на планетата?

Ние не мислим, че той е на върха на анти-стилната стълбица, но от GQ са убедени, че е така. За поредна година те спуснаха гилотината си и тежко "отрязаха" главата на момчето, което за 30 секунди може да отиде до Марс само като запее. Стилните критици в мъжкото списание не взеха предвид факта, че актьорът и певец е предвидил визията си за червената планета и решиха да осъдят "екстравагантно ужасния" му стил, тъй като с него стресира модните познавачи на нашата планета.

Има няколко неща в краткия им преглед на Лето-стила под формата на слайдшоу с богат снимков материал, с които не можем да не се съгласим, колкото и да ни се иска да оправдаем момчето.

Първият неоспорим факт е, че Джаред носи поли толкова често, колкото го виждаме да носи и панталони. Дори понякога ги облича в комплект. Поне ако имаше шотландски гени можеше по някакъв начин да оправдаем полите, но и съдбата в случая е против него. Съжаляваме, Лето, но правоъгълните парчета плат, които увиваш около таза си, не само те карат да изглеждаш "анти-стилен" в очите на познавачите, но и скъсяват краката ти. Може би след тази "награда" от GQ ще си вземеш бележка и поне ще залагаш на правилната пропорция и съразмерен силует.

Вторият факт, който искахме да оборим, е този: визията на Лето го кара да изглежда като най-богатият бездомник на света. Разгледайте колкото можете повече снимки, включително и тези в галерията ни, и ще се убедите и вие, че няма как да противоречим на GQ. Странно е как този мъж може да си позволи костюм от Alexander McQueen и да съсипе цялостния ефект, който търсят дизайнерите от модната къща, само за секунди, като го носи облечен с пантофи Ugg и емблематично американско домашно одеало с ръкави.

Официално Джаред е най-лошо облеченият мъж на земята за 2011 година, според GQ, но със започването на новата ние от Div се надяваме, че нещо ще се преобърне в Лето и съвсем скоро ще се изкачи в класациите за стилни мъже. Успех!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ