Най-грозните дънки, които сте виждали

08.02.2012, 13:20

   
 
Най-грозните дънки, които сте виждали

Модата и технологиите танцуват една с друга от години насам. Това обаче не е танцът, който можете да видите по филмите, където всички изглеждат много опитни и могат да правят разни виртуозни движения като Джъстин Тимбърлейк, а на финала винаги завършват триумфално с ръцете на публиката във въздуха.

За съжаление, този танц повече прилича на Парис Хилтън, която гризе ноктите на краката си, докато се опитва да отвори буркан със сладко с iPhone-а си. Звучи ужасно, нали? Именно такава е връзката между модата и технологиите – странна и като цяло неправилна. Което ни отвежда до последното нещо, което ни накара да се опулим като теле в железница, индианец пред пишеща машина или каквото се сетите друго сравнение за странно гледащи индивиди. Обектът на вниманието ни в момента са дънките на "гениалния" дизайнер Ерик Де Нийс, които носят специалното наименование "Beauty and the geek”. Определението им е "keyboard pants”, но в случай, че не можете да си преведете, това са дънки с вградена bluetooth клавиатура в... да го кажем "дъното" на дънките.

Тези модерни дънки с кройка, която е съвсем присъща на тийнейджърите в днешно време, са перфектното решение за изнамиране в Google на най-бързия път до вкъщи, когато притежателят им бяга от модната полиция.

Дизайнерът е помислил и за геймърите и е предвидил джойстик, а мишката, която е задължителна част от техно комплекта, се прибира в специално разработения за целта заден джоб. Т.е. идеята е всичко "свято" за един младеж да му бъде толкова близо, че да се разделя с него, само когато реши да си ляга.

Идейно, Ерик, но това определено са най-грозно изглеждащите дънки, които някога сме виждали.

 

Източник: YankoDesign

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ