Надувай, за да поспиш  7 Виж всички снимки

01.12.2011, 14:11

   
 

Обичате ли да си поспивате в офиса? Поне за 2 минути да опрете глава на бюрото и да оставите мозъка ви да отпочине?

Дори да не сте имали уникалната възможност да опитате подобно изживяване, сега ще се принудите да го изпробвате. И да си купите вратовръзка.

Почти виждам изкривените ви от недоумение физиономии, но нека поясня - вратовръзката, за която става въпрос тук, не е само аксесоар към ежедневното ви офис облекло. Става дума за един особен вид вратовръзка, която се превръща във възглавница, за да се погрижи за спокойния ви (не сме сигурни до колко) и със сигурност удобен сън.

Начинът, по който действа е изключително прост – чрез надуване. Във вътрешността на вратовръзката се крие полиетиленов плик, който се надува по същия начин както надувате топка, и същия този плик оформя аксесоара на врата като мини-възглавница. Това ще рече, че единственото, което се изисква от вас, когато ви се додреме в офиса, е да надуете шантавия аксесоар и да положите морно чело върху него.

Е, разбира се, преди да преминете към това действие ще е добре да се снабдите все пак с такова специално допълнение към облеклото ви, а повярвайте ни от Pillow Tie са се погрижили да ви подсигурят максимален избор. Можете да го направите с едно кликване тук, а за да видите нагледно как се случват нещата, натиснете фотоапарата по-долу за достъп до снимковия ни материал.

Приятно гледане и бъдещо пътуване в света на сънищата по време на работа!

П.С. Само да сме наясно – драги работодатели, с това наше предложение към чиновниците ви ние не насърчаваме нехайство към работния процес, а напротив – стараем се да помогнем на хората ви да си почиват по-качествено, за да могат и да работят по-качествено.

Освен това този продукт може да подейства и като спасителна възглавница в случай, че работникът ви попадне в голям воден басейн и се окаже, че не може да плува. Разбирате ли, приложенията на Pillow Tie са полезни.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ