Модните грешки, които да не допускате това лято

21.05.2015, 12:50

Косми, чорапи и гащи в топ 5 на стилните издънки

   
 
Модните грешки, които да не допускате това лято

Докато преди основно жените са били тези, които са прилагали модните тенденции върху себе си, днес нещата стоят по по-различен начин – сега мъжете се обръщат също толкова често към модата с една единствена цел - да впечатлят женската аудитория. Ако и вие сте от тези, за които е от първостепенно значение да изглеждат стилно, ви предлагаме 5 модни грешки, които да НЕ допускате за нищо на света това лято.

Сандали с чорапи

1508027

Комбинацията е потресаващо лоша и ще си направите услуга, ако не се появявате така на готини места, като Слънчака, например. Там е пълно с яки хора, които ще ви гледат странно и ще ви сочат с пръст. Познайте с кой.

Смъкнати панталони

1508028

Ако си мислите, че някой е примрял да ви гледате долните гащи, излъгали сте се. Приберете си чаршафите, вдигнете си панталоните, приведете се в нормален вид и се дръжте като голям мъж, а не като Джъстин Бийбър. Това заболя, нали?

Вдигнатите яки

1508026

Вдигнатата яка може да отива на някой вампир, например. Ако живеете в 2015 г. обаче, по-добре свалете яката, защото има други начини да се направите на готини – например, да не ходите с вдигната яка.

Дълбоки деколтета

1508025

В случай, че не сте разбрали, дълбоките деколтета са предназначени за жените. Знаете ли защо? Защото имат цици и нямат косми по корема. Ако сте решили това лято да се разхождате по гол, обрасъл пъп, моля ви спестете го на хората около вас.

Сако с къси гащи

1508024

Поради някаква причина, комбинацията между сако и къси гащи е много модерна в последно време, но кому е нужно това? Ако пък сте решили към стайлинга си да прибавите и такава шапка, единственото ви извинение би било тежък махмурлук.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ