Лятото горещо много е добре

05.07.2022, 18:00

Джипове, джетове... точно така приятели - лято е!

   
 
Лятото горещо много е добре

Лятото горещо много е добре...

Джипове, джетове... точно така приятели - лято е!

Прекрасно настроение, слънчеви лъчи и половинката ви с бронзов загар и песъчинки в дупето :)

След толкова дълго чакане, юни отмина, но колкото и тъжно да ни се струва - спокойно, летния сезон тепърва предстой.

Мъжете не мислим много за отпуски и нещата от ежедневието, тези които сме семейни оставяме това на дамата до нас, а ергените - просто нямат такъв проблем :) 

Както и да е, по един или друг начин намираме нужното време, проверяваме маслото, антифриза и гумите и се отправяме по автомагистрала "Тракия" с онази идиотска усмивка, която притежаваме от пубертета. Точно така, слънце, плаж, море, вълни, джет и ледени коктейли и ние летим с малко над ограничението към тях.

Тези от нас които са семейни, разбира се, само ще точат лиги като диабетик в сладкарница, но пак е нещо, все пак съществува както казах дамата с бронзовия тен и пясъка по задните части. Какъв багаж ни е необходим ?! Не пропускаме доброто настроение, някакъв сух материал в кеш... и вие не обичате банковите карти, нали? Така, риза - светла, шапка - айляче, зарядно и ... а, да, доброто настроение и идиотската усмивка :) 

Приятели, сега ще може да изпънем пресата за която тренираме от края на май, не забравяйте, ако сте без жена да ползвате слънцезащитен крем, ако сте с жена си тя ще ви намаже със сигурност, защото ви обича, мисли за вас и вие го усещате във всеки един момент през цялата почивка.

Карти за игра, слънчевите очила и картата за отстъпка в бензиностанцията е много актуален артикул, също може да предвидите един воден пистолет... ергените дискретно ще намерят повод за разговор с момичето на съседния шезлонг :)

Топлите вечери, изпълнени с приятен бриз на някое крайплажно заведение - не много претенциозно, неангажиращо... все пак сме на почивка, цялата тази идилия ще ви накара да си починете истински. Дискотеките са пълни, но не препълнени, шепотът на нежна руска реч палаво ви подканва към продължение на вечерта... ако сте ерген, в противен случай прекрасната ви жена ще бъде провокирана от обстоятелствата да довърши ноща подобаващо... лято е! 

Автор: Мирослав Караянев

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ