Как се справяте с гривните?

29.07.2011, 15:03

   
 
Как се справяте с гривните?

Гривнa и мъж. Неочаквано добра комбинация, която разбива модните тенденции от около 2 500г. преди Христа. От шумерите в южна Месопотамия направо до модерните хип-хоп блинг момчета, гривната се е затвърдила като знак, който може да бъде допълнение към индивидуалността, класата и мисията ви.

В днешно време човек раполага с всичко, което някога си е представял и малко над това. За това понякога изборът на правилния аксесоар за китката ви може да бъде малко труден. Всичко, което ви казахме до сега би трябвало да ви подсказва, че сме ви приготвили бърз списък със стилове и съвети, които може да сметнете за полезни.

Кожата е по-добрата

Ако искате здрава и различна гривна на добра цена, кожата е перфектният материал. Популярна сред мъжете, които целят да бъдат бунтари или "гръндж”, кожата ще ви придаде известно непокорно модно различие. Кожата е лесна за поддържане, евтина и буквално може да бъде носена от офиса до пого-концерта.

Ключът към кожата е да я носите с хитрост и умереност за по-спретна визия и да избягвате комбинирането ѝ с други цветове кожа, които евентуално бихте облекли. Също така избягвайте намокряне или пот, защото и двете доста бързо ще накарат този естествен материал да изглежда занемарен.

Магнитните гривни

Познати като най-хитовите модни аксесоари в последните няколко години, магнитните гривни "твърдят", че подсигуряват по-добро здраве на носещия ги. Казват, че магнитното поле над и около точката на болката увеличава притока на кръв към засегнатата област. Тези предполагаеми медицински ползи са причината да виждате толкова много спортисти с такъв аксесоар.

Обществото и науката все още не са показали реален резултат от ефективността на магнитните гривни и в същото време изглеждат доста неприятно, което изключва качеството им на модерен аксесоар. Така че, ако нямате мултимилионен договор, който е свързан с възможността ви да се справяте с високо атлетични задачи, може да стоите далеч от тези известни магнитни произведения.

Стомана

За по-изтънчен и почти-официален вид заложете на неръждаемата стомана. Нескъп и подходящ материал за почти всеки стил, стоманата може да бъде издръжлива и стилна опция за повечето мъже. Ако не сте сигурни в "бижутерийното” ѝ качество, огледайте се за гривни, които комбинират материали като кожа или корда, за да омекотите стила и олекотите тежкия вид на аксесоара.

Ценни метали

За повечето мъже, които знаят, че гривната говори за притежателя си, инвестирането в екземпляри, направени от ценни метали, може да бъде задоволяващо, стилно и навременно начинание. След като искате да похарчите значима сума за нещо от сребро, злато или платина, потърсете минималистични, класически бижута, който имат искания и подходящия за вас вид и които ще отговарят на гардероба ви.

Среброто и платината предлагат по-голяма издръжливост, така че ако ежедневието ви е свързано с джетове и кадифени ръкавици, заложете на тях, а не на златото, което съвсем скоро ще покаже известни следи от износване. Запомнете, гривните красят тези части от тялото ви, които са подложени на най-сериозен контакт и движения, така че издръжливостта трябва да бъде реално обмислена.

Силикон

Той заема спорно място в света на гривните, но изглежда никой не е против него, защото се "бори" за значими каузи. Мъже, трябва да бъдете реалистични относно носенето на гумена лента около китката си 24/7. Нашата препоръка?

Носете силиконовата си гривна във фитнеса, през уикенда и в ежедневните си занимания. Организациите и фондациите имат своите начини да управляват нещата без вашите ярки стилни изложения.

И помнете, не можете да симулирате съпричастност и подкрепа с любимия си цвят или с това, което отива на гардероба ви. Приемете това като възможност да се образовате за каузата, която засяга вас или обичаните от вас хора. Неискреността е аксесоар, който не ласкае никого.

Сумарно:

Никой не може да открадне сет от манекена и да го нарече стил. Аксесоарите са тези, които разделят малцинството основатели на тенденции от мнозинството. Гривните до известна степен винаги са били част от мъжката мода и макар че тенденциите са на приливи и отливи, семплият, минималистичен дизайн никога не излиза от мода. Вашата ултимативна цел е да акцентирате на визията и индивидуалността си без ясно да я изразявате.

  • Гривната трябва да действа като аксесоар, а не като главна част от облеклото ви. Това е акцентиращ елемент, така че подбирайте и носете съобразно всичко във визията си.
  • Изберете кожата, ако искате по-малко грижи, здравина и непокорност.
  • Стоманата предлага издръжливост и икономия.
  • Играйте го консерватop, когато инвестирате трудно спечелените си пари в ценни метали.
  • Силиконът е еквивалент на подкрепа на съответна кауза, но не винаги означава "офис аксесоар”.
   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 16.01.2012 | 14:52
1 много харесвам гривни и понякога си правя собствени от каквото ми падне
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ