Как оплешивяват мъжете

02.03.2016, 11:45

Прогресивно, за съжаление

   
 
Как оплешивяват мъжете

Момчета, плешивостта е едно от най-големите мъчения, които трябва да изтърпим в тоя живот. За радост, не всички от нас са засегнати от тази "чума", но броят на мъжете, които оплешивяват е наистина голям. Не искаме да се подиграваме на никого и няма да го направим, но забелязахме, че и в начина, по който мъжете губят косата си, се наблюдават интересни различния.

I - Баири

Постепенно забелязвате, че косата ви започва да се отдръпва назад, образувайки два баира с хълм по средата. Челото ви започва да става по-голямо. Тогава изобщо не предполагате, че това върви към плешивост и все още си свиркате с уста, защото имате много коса.

II - По-високи баири

На главата ви се очертава буквата М, но все още си мислите, че това е нормално и сигурно сте белязани от Бог с това М, като Мъжествен, Мъдър, Мислещ.

II A - Чертата

Вече няма съмнение, че оплешивявате. Челото ви е стигнало до средата на главата.

1658502

III - Острови

Губите все повече коса от предната част на главата. На върха ѝ се образува малък остров, който все още има връзка със "сушата".

IV - Превземане на територии

Малкият остров отвоюва по-голяма територия и става по-голям остров. Заплашва да се съедини с голямото чело, прескачайки всякакви граници.

V - Необратимо

Островите се съединяват и образуват Голямата плешивина. Всичко оттук нататък е обречено. Никакви шапки, малки или големи заеми (премятане на коса отзад, за да се прикрие плешивината отпред) не са в състояние да променят факта, че вече сте плешивец. Единственото достойно решение е да вземете бръснача и да се простите с остатъчните косми, превръщайки всякакви там полуострови, острови и други форми на плешивината в една гола глава.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ