Как да изберете подходящите за вас слънчеви очила

13.05.2016, 13:30

Ние знаем

   
 
Как да изберете подходящите за вас слънчеви очила

Имате квадратно лице? Овално? Квадратоовално? Спокойно, няма проблем, ние знаем какво да правите, за да не изглеждате през летните дни като избягали от зоопарка еноти (това в най-добрият вариант).

1706005Ако имате кръгло лице

Ще се изумите какво могат да направят грамотно подбраните очила с бузите, които  ви е подарила природата. В никакъв случай не избирайте кръгли очила. Избирайте  такива, които да напомнят "мек квадрат" и средна ширина на рамката. От  картинката можете да добиете представа.

 

 

 

 

1706017Ако имате квадратно лице

Генетиката е щедра на форми, когато говорим за квадратни крокозъбели. Е, можеше  да е по-страшно, представете си, че приличате на "Черният квадрат" на Малевич (особено ако сте афроамериканци. Това е най-неполиткоретната шега в сайта, сори). Избирайте очила с меки форми и тънки рамки - тези, на които им викат "шерифски".

 

 

 

 

1706008Ако имате дълго лице

Представителите на този вид лица са най-застрашени от това да изглеждат като  "избягали еноти" - просто моделите за този тип лица са изключително малко. Нашият съвет е да използвате модели като Ray-Ban Clubmaster. Ориентирайте се по  картинката.

 

 

 

 

 

 

 

1706014Ако имате голям нос

Без майтапи за Пинокио, осъзнаваме, че и така ви е тежко. Най-важното, което трябва да запомните, е да използвате такива с двойни рамки.

 

 

 

 

1706011Ако имате овално лица

Честито! Всичко ви отива. Само подбирайте размера на очилата, ако имате малко лице, не си взимайте водолазна маска.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ