Как ви преценяват жените според начина ви на обличане

29.08.2014, 10:32

По дрехите ще ви посрещнат

   
 
Как ви преценяват жените според начина ви на обличане

Жените ни оценяват по множество различни фактори. Абсолютно всичко в начина, по който изглеждаме, в думите, които използваме и в отношението ни към хората дава определени знаци на жените. Тези знаци служат за изграждане на първоначално мнение. Да, тъпо е, но такава е реалността и е крайно време да се съобразим с нея. Предлагаме ви да видите какво подсказват дрехите, които обличате, на жените, оглеждащи ви тайно или явно.

Дизайнерски

Какво носите: Гъзарски обувки, скъп часовник и тесни модерни панталони

Жените, които излизат на срещи с вас, се чувстват на една идея по-високо ниво, само защото вашият външен вид е съобразен с най-новите тенденции. На тях им звучи изключително примамливо да са с мъж, който не стиска портфейла си за скъпите неща, стига да са качествени. Смятат, че това автоматично значи, че ще се отнасяте с тях като към ценен и скъп часовник. От вас зависи дали ще оправдаете очакванията им.

Мърляв

Какво носите: Изтъркани джинси, избелели тениски, нелепи шапки

Жените ви намират за интересен, но това не е задължително да е комплимент. Може би им подсказвате, че сте артистична натура или че имате някакво уникално умение, с което да ги шашнете. Жените смятат, че по-небрежните мъже компенсират със страхотно умение да общуват с хората, обичат изкуството и пътуванията на стоп. Може дори да сте екстремна личност. А може и просто да сте мърляч.

Спортен

Какво носите: Суичъри, дънки или къси панталонки и много, много шапки с козирка

Жените виждат във вас пич, който обича живота - храни се с каквото иска, забавлява се, спортува (евентуално, но не задължително). Наясно са, че едва ли сте особено духовно извисен, но пък вероятно имате здрави ръце. Бирата е любимата ви напитка, а ако мацката харесва футбол (или се опитва да се мъчи да харесва), комбинацията е почти идеална.

Модерен

Какво носите: Спортно-елегантни дрехи, понякога твърде официални, но винаги стилни

Жените малко се пазят от вас, защото им приличате на мъж, който е способен да им разбие сърцето. Почти всички са склонни да си паднат по вас - вие знаете какво да кажете и как да изпъкнете сред останалите. Стилът ви на обличане изтъква най-добрите ви качества, а и знаете как да се държите с една жена така, че да я накарате да се чувства най-важната.

Практичен

Какво носите: Всичко, което ви е удобно и нищо, което да е прекалено привличащо вниманието

Нежният пол вижда у вас мъжката уравновесеност, която липсва в живота им. Вероятно вие сте най-подходящият избор за нещо сериозна връзка, а не просто за еднократни срещи. От друга страна обаче мацките може и да ви сметнат по-скоро за "блед" спрямо останалите типове, изброени по-горе.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ