Искам и аз да ухая на Mercedes!

05.10.2011, 11:20

   
 
Искам и аз да ухая на Mercedes!

Не го очаквахме от тях, но някак си съвсем логично и това събитие последва нормалния ритъм на еволюцията на компанията – Mercedes-Benz вече си имат парфюм.

Първият мъжки парфюм на автомобилния гигант е факт и се появи тържествено на световното изложение TFWA в Кан. Абсолютно логично ни звучи името Оливие Кресп, чиито професионални умения отговарят изцяло на философията на Mercedes – качество, отличително представяне и комбинация от традиция и иновации. Изразено на "парфюмериен" език, това ще рече перфектна комбинация от дървесна плътност с флорална свежест.

Калабрийски бергамот, лимонова есенция и италианска мандарина са нотките, които се долавят моментално още с отварянето на мъжкарския флакон Mercedes-Benz Perfume. Следва вълна от приятно пикантен микс от пипер, петмез, виолетка и галбанум (смола с мускусен аромат). С такова встъпление Кресп е решил тотално да привлече и запази вниманието на всеки, който помирише автомобилния парфюм, с помощта на финалния ароматен щрих – американски кедър, ветивер и пачули.

Аз като ценител на пикантно-дървесните мъжки аромати ви гарантирам, че ще остана залепена за врата ви за дълго. В случай, че използвате точно тази комбинация от Mercedes-Benz, разбира се. В противен случай може и да последва репликата: "Какъв мъж си ти тогава?" (спомняте си рекламата на Malizia, нали?). И само да сме наясно – не държа парфюмът да върви в комплект с автомобила със същото име. Това дори ми подсказва, че ароматът е един добър начин да се сдобиете с част от германската легенда, а и защо не едно добро начало към по големи придобивки, по възможност на 4 колела.

Въоръжете се с търпение и изчакайте началото на 2012 г., когато ще се появи цялата базова козметична линия Mercedes-Benz, съставена от тоалетна вода, дезодорант, афтършейв, душ гел и лосион за тяло. За цената все още нищо не се споменава, но от Deimler ни известиха, че колекцията ще се предлага само в избрани магазини по света. Ще следим нещата и когато научим по какъв начин можете да се доберете до новата продуктова линия, ще направим един ъпдейт към новината, така че хвърляйте по едно око DIV

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ