И вече никой не кара колело!  4 Виж всички снимки

05.08.2011, 13:39

   
 

Ние не просто караме колело, а караме колелото да бъде най-добрия "аксесоар" за визията ни.

Използваме го като превозно средство в градска среда, но го правим със стил. За това и трябва да бъде не просто велосипед, а онова "нещо повече". Малко са марките, които имат подобна на нашата философия за този вид придвижване и най-приятно лятно развлечение.

Подобно на вас и ние сме виждали какво ли не, ходи ли сме къде ли не и този опит ни даде една семпла представа за живота – нищо не се случва случайно.

Не е случайност това, че реших да потърся модата на място, където по-малко очакваме. Не е случаен фактът, че попаднах на Седмицата на модата в Копенхаген, където доминиращият начин на придвижване в града е колоезденето. И не случайно там се намират едни от най-добрите компании производители на велосипеди.

Velorbis е името, което играе ключова роля в превръщането на тази вело-дейност в лайфстайл. Предлагат богата гама от колела, които носят подобаващи на стила им имена – Чърчил, Скрап де лукс, Студентът, дългия Джон и късия Джон.

За новата си рекламна кампания те се съюзиха с хората зад блога "Cycle chic” и представиха едно отдавна забравено, но преследвано, лице на "велосипедианството". На финала виждаме един добре обмислен продукт, в който главната съставка е "елегантност" и който умело е представен във винтидж опаковка.

Вижте сами за какво говоря:

Хвърлете един поглед и на галерията и ако ви харесва какво виждате, страхувам се, че ще се наложи да отидете до Румъния. Причината е, че северната ни съседка е домакин на най-близките до нас магазини, от които можете да си купите такъв велосипед. Другият вариант е да посетите щабквартирата на Velorbis в Копенхаген. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ