Законите на мъжкото бельо

22.02.2012, 19:41

Спазвайте ги

   
 
Законите на мъжкото бельо

Увереността и вкусът към модата не започват със закупуването на последния модел японски дънки или умопомрачителен блейзер. Страхотният външен вид започва от бельото – ежедневната основа на всеки мъж. Затова е чудно, че именно купуването на бельо е последна грижа на повечето мъже. Разбираме, че вероятно и на вас не ви е лесно да избирате бельото си, освен ако не търсите нещо подигравчийско за подарък на приятел, или пък нещо секси – за изненада на приятелка. С помощта на съветите, които сме ви приготвили обаче, ще се научите да опаковате "ценностите си" с възможно най-доброто и ще осъзнаете, че хубавото бельо е подарък за вас самите.

Препоръчваме

Изхвърлете старото бельо

Наскоро попаднахме на статистика, която сочи, че мъжете използват едни и същи слипове или боксери средно по осем години. Независимо дали данните са точни (ние се надяваме да не са, защото сме ужасени), вие трябва сами да усещате кога е време да се сбогувате с любимото си бельо. В момента, в който видите първите знаци на остаряващите слипове – малка дупчица, скъсано място, разпран шев или протъркан участък – хвърляйте. Това ли е цената, която трябва да платите, за да отстраните малките недостатъци в стила си? Може би. Време е да вземете онези късметлийски боксери, които използвате всеки път, когато имате среща с жена, и да ги оставите да си починат. Завинаги.

Направете си колекция

Всеки уважаващ себе си мъж трябва да има най-малко десет броя боксери и слипове. Това са грубо казано по един за всеки ден от седмицата, плюс два допълнителни за вечерите през уикенда. Остана един брой, който е ей така, за всеки случай. Активните мъже, които работят, обичат да излизат и да се забавляват и изобщо – не се спират на едно място, ще имат нужда дори от повече. Но не мислете, че ако сте мързеливи домошари, които излизат веднъж седмично и то ако някой техен познат има рожден ден, ще ви свършат работа и 2-3 броя. Това, че по цял ден сте седнали, а не се движите, не значи, че не цапате.

Открийте вашата марка

Разнообразието е богатството на света, освен ако не говорим за мъжкото бельо. Не може да се каже, че на пазара има много голям избор. Откриването на марка, която ви пасва, може да се окаже трудна работа. Ако обаче попаднете на продукт, от който сте доволни и виждате качество, което ви удовлетворява, най-добре се запасете. Съветваме ви да разнообразите с цветовете и материите, но не изневерявайте на марката, която сте си харесали. А и когато знаете къде трябва да отидете и какво точно трябва да купите, избягвате досадното пазаруване и всъщност сами си правите услуга.

Разнообразявайте стила

Така, за марката се разбрахме. Сега е време да поговорим за различните видове бельо. Знаем, че всеки мъж обича да носи различно бельо. Едни залагат на боксерите, други предпочитат слипове. Едни харесват да носят памучни материи, други винаги си купуват копринени. Независимо какво харесвате, ние ви препоръчваме да разполагате с различни варианти. Освен това, съветваме ви да държите бельото си сгънато и подредено, за да можете просто да грабнете едно нещо, да го обуете и да се впуснете в поредното приключение.

Пране след всяко носене

Знаете ли, че всеки чифт мръсно бельо обикновено притежава около един грам фекална маса? Гадост. За радост, начинът да сте чисти, не е да носите пелени. Нито пък решението е в по-отпуснатите боксерки, които не са по тялото. Бельото трябва да се пере абсолютно всеки път след употреба. Точка.

Не препоръчваме

Да не носите бельо

Свобода. Проветряване. Каране по-ларж. Наричайте го както си искате, но никога не носете дрехите си без бельо. Разбира се, приятният ветрец, който можете да усетите в горещ летен ден, е довод, но ние не го приемаме. Рискът да се изложите и да развеете "знамето" на публично място не е никак малък, а и честно казано, подобен ход не може да бъде наречен особено хигиеничен.

Да носите дамско бельо

Добре де, по-скоро имаме предвид мъжко бельо, което прилича на дамско. Подобни неща се създават в безумни опити мъжете да изглеждат все по-секси и по-секси само по бельо. Да, но често ефектът е напълно противоположен. Мъжкото бельо винаги трябва да изглежда мъжко. И това правило важи за всички, без значение от начина им на живот.

Не толерирайте петната

Когато говорим за мъжко бельо, не трябва да забравяме потника и тениската. Всяко петно, независимо колко е голямо и на какво място е, е в състояние да се превърне в траен страстоубиец. А не е особено лесно да премахнете петната и да извадите от пералнята всичко отново искрящо бяло като в онези вредни телевизионни реклами. Погледнете отново правилото в началото на текста и се насочете директно към кошчето за боклук, където без угризения изхвърлете всичко ненужно и опетнено.

Не носете памучни боксерки под панталон

Памучните боксерки имат своето място във вашия гардероб. Те са много удобни за спане. А ако предпочитате по-широки дънки, употребата им също е допустима. Но ако носите официални панталони, памучните боксерки нямат място под тях. Насочете се към по-фини материи и бельо, което ще остане по тялото ви, а няма да образува безброй гънки, които лесно да бъдат забелязани с невъоръжено око.

Не си показвайте бельото

Разбираме, че някои музикални стилове изискват или по-скоро нямат нищо против феновете да показват бельото си по един или друг начин. Ние обаче не намираме нищо стилно, джентълменско или пък смело в това да запознавате всички с предпочитаните от вас слипове.

Не забравяйте

Следващия път, когато застанете пред гардероба, си спомнете следното: Колкото по-добре изглежда бельото ви, толкова по-вероятно е някоя мацка да поиска да го свали...

Източник: AskMen

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 3
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 23.02.2012 | 13:34
3 хигиената на бельото е много важна както за мъжа,така и за жената
от Не е посочен | 23.02.2012 | 10:16
2 обяда ми замина по дяволите...
от Не е посочен | 23.02.2012 | 10:14
1 перете след всяко носене...вие ме убихте,оставаше и само да го проветрявам примерно!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ